Τι σημαίνουν οι vegan διακοπές.

Η Vegan Travel Association (VTA) ανακοίνωσε το 2022 Traveling in a New Vegan World Summit (NVW22). Αυτή η εικονική εκδήλωση έλαβε χώρα για 17 ημέρες στην πλατφόρμα Hey Summit – ένα παγκόσμιο λογισμικό συνεργασίας που χρησιμοποιείται για τη φιλοξενία συνόδων κορυφής,  ομιλιών, συνεδρίων και εκδηλώσεων. Η Vegan Travel Association είναι ένας σύνδεσμος επαγγελματιών του ταξιδιού που υποστηρίζουν ταξιδιώτες και ταξιδιωτικές επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο που προσδιορίζονται ως vegan ή plant- based.

«Ο βιγκανισμός είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός τρόπος διατροφής», λέει ο Jason McGregor, ιδιοκτήτης του Vegan Vacations, προσθέτοντας ότι στα vegan ταξίδια δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα στοιχείο  που να έχει αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή των ζώων είτε αυτό μπορεί να αφορά τη διατροφή στα εκάστοτε καταλύματα είτε τα έπιπλα και τα κλινοσκεπάσματα  των ξενοδοχείων στα οποία θα μείνετε.

Στα πλαίσια της μεταστροφής ολοένα και περισσότερων καταναλωτών στα plant-based προϊόντα και στη vegan διατροφή, ο vegan τουρισμός και η ζήτηση για vegan ξενοδοχεία και vegan ταξιδιωτικά πακέτα, αναμένεται να σημειώσουν αύξηση μέσα στο 2022. Η υιοθέτηση vegan διατροφικών συνηθειών, αναμένεται να προκαλέσει αύξηση των vegan ταξιδιών το προσεχές διάστημα, οπότε εργαζόμενοι και επιχειρηματίες στον τουρισμό, καλούνται να προσαρμόσουν τις παροχές και τη φιλοξενία που προσφέρουν στις νέες συνθήκες.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις