Η Σάννυ Χατζηαργύρη υποστηρίζει τον vegan τρόπο ζωής σε μια συζήτηση που πρέπει να δεις.

Η ηθοποιός Σάννυ Χατζηαργύρη, γνωστή από τον ρόλο της στην σειρά Sinlges, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή podcast της Μαρίας Σολωμού και μίλησε για τον vegan τρόπο ζωής που έχει επιλέξει να ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι μετά την γέννηση των παιδιών της έγινε vegeterian και εδώ και 2,5 χρόνια ακολουθεί την vegan διατροφή.

Η Σάννυ Χατζηαργύρη υποστηρίζει τον vegan τρόπο ζωής

Η Σάννυ Χατζηαργύρη ανέλυσε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν την επιλογή και τόνισε γιατί ο βιγκανισμός είναι πολύ σημαντικός: “Το θέμα του βιγκανισμού είναι τρομερά σημαντικό για τρεις λόγους: Πρώτον, για τον πλανήτη. Η κτηνοτροφία είναι ο No1 λόγος καταστροφής του πλανήτη. Δεν είναι τα πετρέλαια, ούτε τα πλαστικά, είναι η κτηνοτροφία. Δεύτερον, για την υγεία μας. Ο κόσμος δεν έχει ιδέα για τους κινδύνους που διατρέχει όταν επιλέγει να τρώει ζώα. Είναι καταστροφικό για την υγεία. Και το πιο σημαντικό: Η ηθική. Ο βιγκανισμός δεν είναι μόδα, δεν είναι καν διατροφή, ο βιγκανισμός είναι το πιο ραγδαία αναπτυσσόμενο κίνημα κοινωνικής δικαιοσύνης της εποχής μας”.

Και συνεχίζει λέγοντας: “Ο βιγκανισμός είναι εδώ για να απελευθερώσει όλα τα ζώα από την σκλαβιά, από τα κλουβιά, από τον ρατσισμό του ανθρώπου σε αυτά, από το οικονομικό όφελος του ανθρώπου από αυτά. Να τα απελευθερώσει και να στηρίξει το δικαίωμά τους στην αυτοδιάθεση του σώματος τους”.

“Το αληθινό κόστος του γάλακτος”: Το σκληρό ντοκιμαντέρ του BBC για τις συνθήκες στην γαλακτοβιομηχανία

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις