Εάν είσαι vegan σίγουρα θα ήθελες να ζεις σε μία από αυτές.

Η abilion, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα στον κόσμο για την αναθεώρηση τροφίμων και προϊόντων φυτικής προέλευσης, έχει αξιολογήσει τις παγκόσμιες πόλεις με βάση το πόσο έχουν αγκαλιάσει τον vegan τρόπο ζωής, τη δέσμευσή τους στις πράσινες πολιτικές, καθώς και τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και τη δημιουργία αποβλήτων. Αυτή η έρευνα βοήθησε ώστε να συγκεντρωθούν οι πιο φιλικές πόλεις για τους vegan το 2022, οι οποίες ονομάζονταν και πόλεις του μέλλοντος.

 Οι πιο φιλικές πόλεις για τους vegan το 2022

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Λος Άντζελες, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Βαρκελώνη, Ισπανία
Μελβούρνη, Αυστραλία
Σιγκαπούρη, Σιγκαπούρη
Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική
Τορόντο, Καναδάς
Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Βερολίνο, Γερμανία
Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική

Το πού ζούμε μετράει σήμερα περισσότερο από ποτέ. Η εξαιρετικά κινητική Generation Z ειδικά—καθώς και πολλοί Millennials—έθεσαν την προσωπική ευημερία εξίσου σημαντική με την επαγγελματική επιτυχία. Για αυτές τις νέες γενιές, η ηθική, η διαφορετικότητα και η ένταξη, και ιδιαίτερα οι βιώσιμες επιλογές και υπηρεσίες οδηγούν εκεί που θέλει να ζήσει αυτή η γενιά.

Η έκθεση Cities of the Future βασίστηκε σε 850.000 αυθεντικές κριτικές χρηστών που συνεισέφεραν 32.000 μέλη από 150 χώρες και 6.000 πόλεις. Στη συνέχεια, η τελική βαθμολογία υπολογίζεται από τέσσερις κατηγορίες: φυτική ζωή (50%), δέσμευση πολιτικής της πόλης (30%), εκπομπές αερίων θερμοκηπίου (10%) και παραγόμενα απόβλητα (10%).

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις