Η σειρά “INSTEAD OF MILK” περιλαμβάνει ροφήματα από Αμύγδαλο, Βρώμη, Καρύδα και Σόγια

Στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη κατηγορία των plant-based ροφημάτων «μπαίνει» η ελληνική βιομηχανική εταιρεία επεξεργασίας και εμπορίας καφέ, Kafea Terra.

Η ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αποκλειστική εισαγωγή του καφέ illy και την ολοκληρωμένη παραγωγή και διανομή του καφέ Dimello, λανσάρει φέτος στο ελληνικό κοινό τη νέα σειρά “INSTEAD OF MILK” η οποία αποτελείται από τέσσερα ξεχωριστά φυτικά ροφήματα: από Αμύγδαλο, Βρώμη, Καρύδα και Σόγια.

Η νέα αυτή σειρά, προορίζεται αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και τους επαγγελματίες της καφεστίασης και σύμφωνα με την εταιρεία, αποτελούν την ιδανική επιλογή των επαγγελματιών καφέ με εξαιρετικό παρασκευαστικό για ροφήματα καφέ, latte art, σοκολάτας και smoothies.

Σημειώνεται πως η Kafea Terra θα δώσει το «παρών» στη HORECA 2023, στο Metropolitan Expo στις 10-13 Φεβρουαρίου 2023, όπου με δύο  περίπτερα C02 & D01 στο Hall 1 της έκθεσης, διαμορφώνει την εταιρική της ταυτότητα και παρουσιάζει τα προϊόντα της σε κώδικες βιωσιμότητας.

Υπενθυμίζεται τέλος πως εταιρεία προγραμματίζει επενδύσεις ύψους 6 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2023-2024 ενώ το 2022 ολοκληρώθηκε τετραετές επενδυτικό πλάνο 27 εκατ. ευρώ. Όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια πρόσφατης ενημερωτικής εκδήλωσης, τα 2,5 εκατ. ευρώ από το σύνολο των επενδύσεων θα κατευθυνθούν για γραφεία και μονάδα service στο Μαρκόπουλο, 1,5 εκατ ευρώ για κτιριακές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη και 2 εκατ. ευρώ για νέα μονάδα καβουρδίσματος του καφέ.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις