Τα μικροσκοπικά snacks γίνονται planed-pased και αλλάζουν χρώμα.

Με τη χαρακτηριστική συσκευασία κόκκινου κεριού, το Babybel – το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη μίνι του μορφή το 1977 – φέρνει στο νου όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά σνακ. Τώρα η Babybel ελπίζει ότι μια μοντέρνα ανατροπή θα εμπνεύσει μια νέα γενιά θαυμαστών: την Babybel Plant-Based. Ναι καλά κατάλαβες, τα Babybel γίνονται vegan!

Τα αγαπημένα τυράκια Babybel γίνονται vegan

Μια φυτική εκδοχή του κλασικού σνακ τυριού Babybel, κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιανουάριο και τώρα αναμένεται να φτάσει και στην Αμερική. Η Babybel λέει ότι η φυτική της ποικιλία «μιμείται την ίδια υπέροχη γεύση» του παραδοσιακού τυριού της «τώρα σε ένα πιστοποιημένο φυτικό, μη ΓΤΟ τρόφιμο και πιστοποιημένο vegan σνακ». Λέγεται ότι προσφέρουν “μια απαλή, λεία και κρεμώδη υφή, που έχει αναπτυχθεί σε γεύση σαν μοτσαρέλα”.

Αρχικά, τα δύο τυριά μοιάζουν πολύ πέρα ​​από τη συσκευασία τους με κόκκινο και πράσινο κερί. Μόλις ανοιχτεί, ο πράσινος τροχός βλέπεις  είναι ελαφρώς πιο λεπτός και το χρώμα είναι ελαφρύτερο. Όσον αφορά την υφή, ο τρόπος με τον οποίο τα δύο τυριά χωρίζονται στα δάχτυλά σας είναι εντυπωσιακά παρόμοιος. Στο στόμα, ωστόσο, το Babybel Plant-Based είναι πιο μαλακό και πιο κρεμώδες και από την πρώτη στιγμή μπορεί να υποψιαστείτε ότι δεν είναι παραδοσιακό τυρί.

Είναι σημαντικό ότι αυτά τα δύο τυριά δεν έχουν το ίδιο στυλ: Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Babybel Plant-Based θεωρείται ότι είναι εμπνευσμένο από τη Μοτσαρέλα, ενώ το κλασικό Babybel θεωρείται το Edam. Σε κάθε περίπτωση αυτή η vegan εκδοχή του αγαπημένου μας σνακ ελπίζουμε να επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη και να φτάσει και στην χώρα μας.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις