Πώς η vegan διατροφή τον έχει βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων της LDL χοληστερόλης του.

Ο διάσημος ηθοποιός λατρεύει την φυτική διατροφή που ακολουθεί τα τελευταία πέντε χρόνια και πρόσφατα μίλησε για το πώς αυτός ο τρόπος ζωής μείωσε σημαντικά τα επίπεδα χοληστερόλης του και τον έκανε να αισθάνεται νεότερος και περισσότερο υγιής.

Σε συνέντευξή του δήλωσε ότι η κατανάλωση κυρίως φυτικής προέλευσης προϊόντων, τον έχει βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων της LDL χοληστερόλης του, γνωστή και ως «κακή» χοληστερόλη, καθώς συνδέεται άμεσα με καρδιακές παθήσεις υψηλού κινδύνου. “Τα επίπεδα της κακής μου χοληστερόλης είναι τόσο χαμηλά που ο γιατρός μου σκέφτηκε ότι μπορεί να είμαι άλλος άνθρωπος”, αποκάλυψε.

Ο Schwarzenegger, που θεωρείται ευρέως ο μεγαλύτερος και πιο εμβληματικός bodybuilder όλων των εποχών, μοιράζεται τα οφέλη της plant-based διατροφής και τερματίζει τους μύθους σχετικά με την κατανάλωση πρωτεΐνης. Έχει καταφέρει να εμπνεύσει μια νέα γενιά vegan bodybuilders να χτίσουν μυϊκή μάζα με μια φυτική διατροφή. Μάλιστα, εμφανίζεται στο The Game Changers, ένα ντοκιμαντέρ εκτελεστικής παραγωγής του James Cameron, που δείχνει πώς ένας plant-based τρόπος ζωής  σχετίζεται με τη συνολική φυσική κατάσταση.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις