Η αγορά φυτικών προϊόντων παρουσιάζει μια ακόμη εναλλακτική για τα ψάρια

Ένα νέο vegan προϊόν έκανε την εμφάνισή του στην παγκόσμια plant based αγορά τροφίμων δίνοντας ακόμη μια επιλογή σε όσους έχουν αφαιρέσει διαπαντός το κρέας και το ψάρι από την ζωή τους. Ο νέος vegan σολομός από αρακά είναι η τελευταία τάση στην χορτοφαγική διατροφή με την αυστριακή μάρκα Revo να έχει ήδη σημειώσει επιτυχία σε πολλές χώρες της Ευρώπης και να επεκτείνεται συνεχώς και σε νέες αγορές.

Ο καπνιστός vegan σολομός Revo είναι φτιαγμένος από πρωτεΐνη μπιζελιού, εκχύλισμα φυκιών και φυτικό έλαιο. Είναι εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και δεν περιέχει μικροπλαστικά, υδράργυρο και άλλα πρόσθετα που υπάρχουν συχνά σε συμβατικά ψάρια.Επιπλέον, το Revo Salmon παρασκευάζεται με βιώσιμο τρόπο στην Αυστρία και εκπέμπει 86% λιγότερο CO2 από τον πραγματικό σολομό.

Τα τελευταία χρόνια, η κυκλοφορία ψαριών φυτικής προέλευσης έχει σημειώσει σημαντική ανάπτυξη παγκοσμίως. Πέρυσι η Sainsbury’s έκανε το ντεμπούτο της με το πρώτο φιλέτο σολομού βίγκαν από μανιτάρια, jackfruit και στρείδια. Εάν τα vegan ντοκιμαντέρ σας έχουν κάμει να θέλετε να αφαιρέσετε τα ψάρια και τα θαλασσινά από το διαιτολόγιό είτε θέλετε να ακολουθήσετε το vegan lifestyle, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνετε αφού η αγορά πλέον διαθέτει πληθώρα επιλογών για όλους.

Διαβάστε επίσης: 

Τα πρώτα vegan φιλέτα σολομού στον κόσμο είναι γεγονός!