Η OMNI αναζητά έναν άνθρωπο και έναν σκύλο που θα εγκαταλείψουν τα ζωικά προϊόντα για τρεις μήνες.

Θέλετε να κερδίσετε 7.500 £ (9.015 €) ενώ σώζεις τον πλανήτη; Μια εταιρεία τροφών για κατοικίδια θέλει να πληρώσει σε έναν ιδιοκτήτη σκύλου μισθό 30.000 λιρών (35.954,55 Ευρώ) για τρεις μήνες. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσύ και ο τετράποδος φίλος σου είναι να γίνεται vegan. Η OMNI, μια εταιρεία φυτικών τροφών για σκύλους, αναζητά έναν άνθρωπο και έναν σκύλο που θα εγκαταλείψουν όλα τα ζωικά προϊόντα για τρεις μήνες. Ο υποψήφιος θα πρέπει να κρατήσει ένα λεπτομερές αρχείο της εμπειρίας του, τόσο του ιδιοκτήτη όσο και του κατοικίδιου, παρακολουθώντας την υγεία, τα επίπεδα ενέργειας και τη συμπεριφορά του.

Σε αντάλλαγμα, ο επιτυχημένος υποψήφιος θα λάβει 2.500 £ (3.005 ευρώ) το μήνα, μαζί με μια τρίμηνη προμήθεια τροφής για σκύλους vegan. Η εταιρεία αναζητά αναλυτικές πληροφορίες για το ταξίδι των συμμετεχόντων. Η περιγραφή της θέσης εξηγεί ότι “θα παρέχεται ένα εβδομαδιαίο ερωτηματολόγιο για να δίνει ανατροφοδότηση σχετικά με παράγοντες όπως η υγεία, τα επίπεδα ενέργειας, η συμπεριφορά, οι κινήσεις του εντέρου, ο ύπνος και σωματικά χαρακτηριστικά όπως το βάρος, το δέρμα και η κατάσταση των μαλλιών/γούνας”.

Για τον επιλεγμένο σκύλο, θα δωθούν επίσης βιώσιμα παιχνίδια και χορτοφαγικές λιχουδιές σε αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και της συμβολής του στο έργο. Προς το παρόν, αυτή η ευκαιρία είναι ανοιχτή μόνο σε ιδιοκτήτες σκύλων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, με τις αιτήσεις να κλείνουν στις 31 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις