Ένα πεντανόστιμο κέικ που αξίζει να δοκιμάσεις

Εκτός από τους στίχους της, η Γιωργία Γκουδάμη δείχνει την καλλιτεχνική της φλέβα και στην κουζίνα δημιουργώντας αυτό το καταπληκτικό κέικ και μοιράζεται την συνταγή της με τους αναγνώστες του FoodLife.

Υλικά
  • Ένα βιταμ
  • Ένα και μισό ποτήρι ζάχαρη
  • Ένα ποτήρι πορτοκάλι
  • Ένα γιαούρτι
  • 5 αυγά
  • Τρεις βανίλιας
  • Ξύσμα πορτοκαλιου
  • Ενα πακέτο φαρίνα
  • Ένα φακελάκι μπεκιν
  • Ένα φάκελο τρούφα σοκολάτα ή σταγόνες
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά, το γιαούρτι, το πορτοκαλί, το ξύσμα το αλεύρι με το μπέικιν τα χτυπάμε να ομογενοποιηθούν και τέλος ρίχνουμε το φάκελο με τη σοκολάτα. Τα ανακατεύουμε  λίγο μέχρι να πάει σε όλο το μίγμα η σοκολάτα. Έχουμε βουτυρώσει ένα ταψί μέτριο ή φόρμα, ρίχνουμε το μίγμα μέσα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για μια ώρα περίπου στους 150 βαθμούς χωρίς να ανοίξουμε καθόλου το φούρνο γιατί θα καθίσει το γλυκό. To ψήνουμε στον αέρα.
Διαβάστε επίσης: 

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις