Το FoodLife σας παρουσιάζει την πιο νόστιμη συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες

Η Αθηνά είναι αυτό που λέμε «μαγείρισσα» με καρδιά. Ό,τι μαγειρεύει, το μαγειρεύει με αγάπη και… τραγουδώντας. Γιατί η Αθηνά στον «Μουσικό Καφενέ Το Κρυονεράκι», μαγειρεύει, σερβίρει αλλά πάνω απ’ όλα τραγουδάει ρεμπέτικα τραγούδια μαζί με τον Δημήτρη. Ένα εξαιρετικά ζεστό μεζεδοπωλείο στο Κρυονέρι Αττικής, με ένα γευστικό και ποιοτικό μενού που θα σας εντυπωσιάσει. Η Αθηνά ως γενναιόδωρη μαγείρισσα-μουσικός μοιράζεται την συνταγή της για κολοκυθοκεφτέδες μαζί μας!

Συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες: Υλικά

  • 1 καρότο μεγάλο
  • 2 κολοκύθια μεγάλο
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο
  • 1 πατάτα μεγάλη
  • 5 κουτ. σούπας τυράκι τριμμένο της αρεσκείας σας
  • Άνιθο μισό μάτσο
  • Μάραθο και μαϊντανό όσο θέλετε
  • 1 κούπα καλαμποκάλευρο
Εκτέλεση: 
Τρίβουμε όλα τα λαχανικά στο χοντρό μέρος του τρίφτη η στο multi για όσους τα θέλουνε πιο λεπτοκομμένα. Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε στο σουρωτήρι να στραγγίξουνε. Τα πιέζουμε μέσα στο σουρωτήρι να βγάλουνε τα ζουμιά τους. Τέλος, ρίχνουμε το καλαμποκάλευρο και ανακατεύουμε να το αποροφησει πλήρως το μείγμα μας. Αν χρειάζεται κι άλλο αλεύρι συμπληρώνουμε. Πλάθουμε τους κολοκυθοκεφτέδες μας και τους περνάμε μια στρώση από καλαμποκάλευρο πριν τους τηγανίσουμε σε ηλιέλαιο.
Καλή σας επιτυχία.
Διαβάστε επίσης: