Το FoodLife σας παρουσιάζει την πιο νόστιμη συνταγή για κοντοσούβλι

Η Αθηνά είναι αυτό που λέμε «μαγείρισσα» με καρδιά. Ό,τι μαγειρεύει, το μαγειρεύει με αγάπη και… τραγουδώντας. Γιατί η Αθηνά στον «Μουσικό Καφενέ Το Κρυονεράκι», μαγειρεύει, σερβίρει αλλά πάνω απ’ όλα τραγουδάει ρεμπέτικα τραγούδια μαζί με τον Δημήτρη. Ένα εξαιρετικά ζεστό μεζεδοπωλείο στο Κρυονέρι Αττικής, με ένα γευστικό και ποιοτικό μενού που θα σας εντυπωσιάσει. Η Αθηνά ως γενναιόδωρη μαγείρισσα-μουσικός μοιράζεται την συνταγή της για κοντοσούβλι μαζί μας!
Συνταγή για κοντοσούβλι: Υλικά
  • 1 κιλό χοιρινός λαιμός κομμένος σε μεγάλα κομμάτια
  • μαρινάδα από λαδάκι, πιπέρια κόκκους, 1 κ,σ, μουστάρδα, αλάτι, πάπρικα γλυκιά, 1 κρεμμύδι
  • ντοματά
  • πιπεριές
  • κρεμμύδι
  • μαιντανός
  • πιτούλες

Πώς να φτιάξετε την μοναδική συνταγή για κοντοσούβλι της Αθηνάς

Εκτέλεση:
  1. Μαρινάρουμε τα κομμάτια κρέατος μας για 3 ώρες και βάζουμε στο ψυγείο.
  2. Περνάμε σε καλαμάκια είτε ξύλινα, είτε μεταλλικά εναλλάξ μία κρέας, μία πιπεριά , ντομάτια και κρεμμύδι
  3. Ψήνουμε στο φούρνο σε αντικολλητικό χαρτί μέχρι να ρόδισει, γυρνώντας το από όλες τις πλευρές.
  4. Λίγο πριν τελειώσει το ψήσιμο , βάζουμε και τις πιτουλες στον φούρνο.
  5. Σερβίρουμε με γιαουρτάκι λίγο αλατισμένο και με πάπρικα γλυκιά.
  6. Στολίζουμε με ντομάτουλες, κρεμμύδι και μαιντανό το πιάτο μας.

Διαβάστε επίσης:

Τα μοσχαρίσια συκωτάκια της Αθηνάς