Η εταιρεία έχει ήδη αρχίσει να μετατρέπει σε vegan τα γνωστά, συμβατικά προϊόντα της.

Η εταιρεία Body Shop, στοχεύει στο να γίνει η πρώτη η πρώτη παγκόσμια μάρκα προϊόντων ομορφιάς που θα έχει στο 100% της παραγωγής της vegan προϊόντα. Επί του παρόντος, το 60% των ειδών είναι vegan-friendly- συμπεριλαμβανομένων και των συλλογών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, όπως η σειρά περιποίησης δέρματος Tea Tree.

Η εταιρεία, έχει ήδη αρχίσει να μετατρέπει σε vegan τα συμβατικά προϊόντα της, και μεταξύ αυτών τα διάσημα Body Butter της. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της “Η vegan ομορφιά είναι το επόμενο βήμα στις προσπάθειές μας για τη βιωσιμότητα και το περιβάλλον”.

Η διάσημη παγκοσμίως εταιρεία καλλυντικών, την οποία εμπιστεύονται εδώ και χρόνια εκατομμύρια γυναίκες, φιλοδοξεί να επιτύχει 100% πιστοποίηση Vegan Trademark σε όλο το φάσμα των σκευασμάτων της μέχρι το τέλος του 2023. Στόχος της εταιρείας και των ιθυνόντων της είναι να παρέχουν αξιόπιστα και αποτελεσματικά προϊόντα ομορφιάς, τα οποία συγχρόνως θα είναι vegan και φιλικά προς το περιβάλλον.

Αν καταφέρει να υλοποιήσει το στόχο της μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει, η Body Shop θα είναι η πρώτη εταιρεία καλλυντικών παγκόσμιας κλίμακας, που θα έχει καταφέρει να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό αποκλειστικά και μόνο vegan προϊόντα ομορφιάς.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις