Με 0€ κόστη διανομής έως 4 χλμ, το Wolt+ προσφέρει μία σειρά από πλεονεκτήματα και προνόμια στους χρήστες της Wolt

Διαθέσιμη και στη χώρα μας, προς το παρόν στην Αθήνα και όλες τις περιοχές τη Αττικής θα είναι  πλέον η συνδρομητική υπηρεσία Wolt+, της πλατφόρμας  Wolt, η οποία προσφέρει στους χρήστες μία σειρά από πλεονεκτήματα που θα αναβαθμίσουν την αγοραστική τους εμπειρία, προσφέροντάς τους ειδικά προνόμια.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες της νέας υπηρεσίας θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους με 0€ κόστος διανομής, για καταστήματα που βρίσκονται έως 4 χιλιόμετρα μακριά τους.

Επιπλέον, μέσα από τη Wolt+, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία ευρεία γκάμα εστιατορίων και καταστημάτων που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα της Wolt, με το κόστος της ελάχιστης παραγγελίας να διαμορφώνεται ως εξής: 7,5€ για εστιατόρια, 25€ για super market, και 12€ για καταστήματα λιανικής.

Οι δυνατότητες που θα έχουν οι χρήστες της Wolt+ δεν περιορίζονται εδώ, καθώς θα μπορούν να επωφεληθούν και από τα exclusive deals, που θα είναι διαθέσιμα στη νέα υπηρεσία. Το κόστος εγγραφής στην υπηρεσία Wolt+, είναι μόλις 3,99€/ μήνα, ενώ παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα της δωρεάν δοκιμής για 30 ημέρες.

Ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που εγκαινιάζουμε τη νέα μας συνδρομητική υπηρεσία, το Wolt+ και στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε συνεχώς στις ανάγκες των καταναλωτών, βρίσκοντας τρόπους να φέρνουμε το χρήστη πιο κοντά στην πλατφόρμα και φυσικά, να προσφέρουμε νέες δυνατότητες και διευρυμένες υπηρεσίες, έτσι ώστε η διαδικασία της παραγγελίας φαγητού ή άλλων προϊόντων να γίνει όσο το δυνατόν πιο προσιτή, εύκολη και γρήγορη».

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις