Το αντίδοτο στον καύσωνα είναι ένα τέλειο σπιτικό παγωτό

Μία πολύ απλή συνταγή για σπιτικό light παγωτό που θα σας ξετρελάνει.

Light παγωτό με 3 υλικά

Υλικά

4 μπανάνες
200 γρ. φράουλες
50 γρ. τυρί κρέμα light

Για το σερβίρισμα
50 γρ. φράουλες

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες πάχους 1 εκ. και τις βάζουμε σε ένα μπολ στην κατάψυξη.
Κόβουμε το κοτσάνι από τις φράουλες και τις κόβουμε στη μέση. Τις βάζουμε σε ένα μπολ στην κατάψυξη.
Αφήνουμε τα 2 μπολ στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες μέχρι να παγώσουν τα φρούτα.
Αφαιρούμε τα φρούτα από την κατάψυξη και τα χτυπάμε στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια μαζί με το τυρί κρέμα μέχρι να πάρουμε ένα μείγμα κρεμώδες που να έχει την υφή παγωτού.
Μεταφέρουμε σε ένα μπολ, σκεπάζουμε και βάζουμε στην κατάψυξη για 4 ώρες μέχρι να σφίξει καλά το μείγμα.
Σερβίρουμε με φρέσκες φράουλες, κομμένες στα 4.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις