Ένα απολαυστικό γλυκό για τις ημέρες της νηστείας

Υλικά

  • 1 βαζάκι γλυκό του κουταλιού βύσσινο
  • 250 γρ. κουβερτούρα λιωμένη
  • 6-7 κ.σ. ινδοκάρυδο

Εκτέλεση

1. Στραγγίζουμε μερικά από τα βύσσινα να φύγει το σιρόπι τους. Κάποια τα Αφήνουμε με το σιρόπι για έξτρα γεύση.
2. Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και κρατάμε λίγη στην άκρη.
3. Στο μπολ την κουβερτούρα βάζουμε το γλυκό με το σιρόπι και το στραγγισμένο και ινδοκάρυδο μέχρι μα έχουμε μια εύπλαστη ζύμη.
4.Σε θήκες σιλικόνης βάζουμε σε πάτο την κουβερτούρα που κρατήσαμε στην άκρη το μείγμα και από πάνω κουβερτούρα.
5. Πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.

Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει η σοκολάτα.

Περισσότερες συνταγές στο Xristianna”s cooking

Διαβάστε επίσης: 

Πανεύκολη χωριάτικη πίτα με μόνο 2 υλικά ζύμης από την food blogger Xristianna”s cooking

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις