Το Hyatt Regency Thessaloniki με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται τον διακεκριμένο pastry σεφ Αλέξανδρο Κόνιαρη. Οι επισκέπτες του Hyatt Regency Thessaloniki θα μπορούν να απολαύσουν τις δημιουργίες του από 1-11 Μαΐου.

Η νέα γενιά ζαχαροπλαστών προχωρά δυναμικά, λανσάροντας φρέσκες ιδέες που ανεβάζουν επίπεδο στις επιλογές των απανταχού γλυκατζήδων. Ανάμεσα σε αυτά τα ανερχόμενα αστέρια είναι ο Αλέξανδρος Κονιάρης, ένας νεαρός και ταλαντούχος ζαχαροπλάστης με έδρα την Αθήνα. Η πορεία του Κονιάρη είναι μια απόδειξη της αφοσίωσης και του πάθους του για την τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Καθώς συνεχίζει να καινοτομεί και να εμπνέει, το μέλλον φαίνεται εξαιρετικά γλυκό για αυτόν τον νεαρό σεφ και τους λάτρεις των γλυκών που απολαμβάνουν τις δημιουργίες του.

Ο Κονιάρης έχει χτίσει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, έχοντας εργαστεί σε μερικά από τα πιο φημισμένα εστιατόρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Οι σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του περιλαμβάνουν τη θητεία του στο Hinds Head (1* Michelin) στο Bray, μέρος του The Fat Duck Group υπό την ηγεσία του θρυλικού Heston Blumenthal, το δίστερο Marcus του Marcus Wareing στο Λονδίνο, και το μισελενάτο Trinity στο Λονδίνο. Αυτές οι εμπειρίες έχουν ακονίσει τις δεξιότητές του και τη δημιουργικότητά του, καθιστώντας τον μια ισχυρή δύναμη στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής. Στην Ελλάδα, ο Κονιάρης έχει συνεργαστεί με γνωστούς σεφ όπως ο Τάσος Μαντής και ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης.

Η Γέννηση του “Feelings” Pastry Lab

Ο Αλέξανδρος Κονιάρης κάνει τώρα ένα σημαντικό βήμα μπροστά, λανσάροντας το δικό του εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, με το όνομα **”Φίλινγκς”**. Βρίσκεται στη ζωντανή γειτονιά του Παγκρατίου και αυτός ο χώρος προορίζεται να γίνει ένα κέντρο δημιουργικής έκφρασης, όχι μόνο για τον Κονιάρη αλλά και για άλλους ανερχόμενους ζαχαροπλάστες. Το “Φίλινγκς” στοχεύει να ωθήσει τα όρια της ζαχαροπλαστικής τέχνης, προσφέροντας καινοτόμες και εκλεπτυσμένες δημιουργίες που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες γεύσεις των λάτρεις των γλυκών.

Ένα Νέο Κεφάλαιο στην Αίγλη Ζαππείου

Αυτή τη στιγμή, ο Κονιάρης αφήνει το στίγμα του στην Αίγλη Ζαππείου, όπου δημιουργεί το προφίλ των γλυκών τόσο για το Αίγλη Allday όσο και για το Αίγλη Restaurant. Οι δημιουργίες του στην Αίγλη είναι ένας γλυκός συνδυασμός νοσταλγίας και σύγχρονης κομψότητας. Κάποια γλυκά προκαλούν μια αίσθηση οικειότητας, θυμίζοντας κλασικά παλιάς σχολής, ενώ άλλα εισάγουν μοντέρνες πινελιές που είναι τόσο εκλεπτυσμένες όσο και ισορροπημένες. Και στα δύο μενού ο Αλέξανδρος δείχνει την ικανότητά του να συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία με άψογο τρόπο.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις