Ένα μοναδικό και πρωτοποριακό πάρκο εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα για μικρούς και μεγάλους, αλλά και έναν πόλο τουριστικής έλξης για την πόλη των Σερρών

Γιορτάζοντας τα 70 χρόνια της, η Κρι Κρι δημιουργεί το πρώτο Θεματικό Πάρκο «Εργοστάσιο Παγωτού» στην Ελλάδα.  Πρόκειται για ένα μοναδικό και πρωτοποριακό πάρκο εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα για μικρούς και μεγάλους, αλλά και έναν πόλο τουριστικής έλξης για την πόλη των Σερρών και σημείο αναφοράς για τη βιομηχανία του παγωτού στην Ελλάδα.

Το «Εργοστάσιο Παγωτού», ένα φιλόξενο και βιωματικό πάρκο και μουσείο παγωτού, αποτελεί έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο 2.000 τ.μ., τμήμα ενός καθαρά σύγχρονου βιομηχανικού χώρου, όπου οι επισκέπτες θα ξεναγούνται σε έξι διαφορετικές αίθουσες ταξιδεύοντας στον χρόνο, ανακαλύπτοντας τα μυστικά του παγωτού, την ιστορία αλλά και την εξέλιξή του, ενώ στο τέλος, θα έχουν την ευκαιρία να παρασκευάζουν και να δοκιμάζουν τη δική τους αγαπημένη γεύση στο εργαστήρι παγωτού. Στόχος της Κρι Κρι με τη δημιουργία του Θεματικού Πάρκου είναι να επιστρέψει στην κοινωνία την εμπιστοσύνη που της έχει δείξει έμπρακτα στη διάρκεια των 70 χρόνων λειτουργίας της, να αγκαλιάσει αλλά και να στηρίξει ακόμα περισσότερο την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας ήδη περισσότεροι από 9.000 μαθητές από σχολεία των Σερρών, της Θεσσαλονίκης αλλά και των γύρω περιοχών έχουν προγραμματίσει την επίσκεψή τους προσεχείς μήνες στο Μουσείο Παγωτού που ανοίγει από σήμερα τις πόρτες του.

«Η Κρι Κρι φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια λειτουργίας στη χώρα μας, στήριξης της Ελληνικής παραγωγής και διαρκούς ανάπτυξης με όραμα, συνέπεια και φροντίδα για τους ανθρώπους μας. Γιορτάζουμε αυτή τη σημαντική επέτειο με τη δημιουργία του Εργοστασίου Παγωτού, ενός σύγχρονου θεματικού πάρκου στην πόλη των Σερρών, το οποίο αποτελεί το δώρο μας στην ελληνική κοινωνία που μας δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της όλα αυτά τα χρόνια» δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος.

«Σκοπός μας είναι χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα να επισκέπτονται το Θεματικό Πάρκο κάθε χρόνο, γνωρίζοντας έτσι τον κόσμο του, ενώ όραμά μας είναι η διάδοση της ιστορίας του ελληνικού παγωτού στις επόμενες γενιές. Σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι και σε αυτή την επιτυχημένη πορεία της Κρι Κρι, συνοδοιπόροι μου ήταν όλοι οι εργαζόμενοι, οι πελάτες αλλά και οι συνεργάτες μας, τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς για τη σπουδαία συμβολή τους. Γιατί τα 70 Χρόνια είναι μόνο η αρχή!» πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως τη διετία 2024 – 2025 η σερραϊκή βιομηχανία γάλακτος σχεδιάζει να υλοποιήσει επενδύσεις ύψους €30 εκατ., οι οποίες θα εστιάζουν στον τομέα της βιωσιμότητας ενώ την τελευταία δεκαετία έχει επενδύσει το ποσό των €100 εκατ. σε πάγιο εξοπλισμό.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις