Ένα πιάτο με πολλές παραλλαγές που θα λατρέψετε

Γράφει στο FoodLife η food blogger και private chef Κωνσταντίνα Κατζομύτη

Το συγκεκριμένο πιάτο μπορείς να το πεις και “πολυμορφικό”. Γιατί; Γιατί σίγουρα σε βγάζει από την δύσκολή  θέση σε πολλές περιπτώσεις.  Αναλόγως με το συνοδευτικό το μετατρέπεις από gourmet μέχρι και burger. Αυτή η συνταγή για ψαρονέφρι με προσούτο είναι πανεύκολη, πεντανόστιμη και είναι ένα από τα αγαπημένα φαγητά της οικογένειας μας.

Εμείς το έχουμε συνδυάσει με ότι μπορείτε να φανταστείτε.  Από σκέτο στο χέρι, σε burger μέσα, με πατάτες τηγανιτές, με καστανό ρύζι και σπανάκι και τέλος στην πιο gourmet  επιλογή με chips  παντζαριού ψητά, σπαράγγια και sauce  μουστάρδας.  Τώρα πως θα επιλέξετε να το φάτε εσείς το αφήνω επάνω σας. Αν πάλι θέλετε να ρωτήσετε τη γνώμη μου στείλτε ένα μήνυμα στο instagram: @dianas_meals και εγώ θα σας προτείνω και άλλα συνοδευτικά.

Πάμε να δούμε την συνταγή:

Για 8-9 φέτες ψαρονέφρι

  • 1 ψαρονέφρι
  • 100 γρ. φέτα
  • 7-8 φέτες προσούτο

Πώς να φτιάξεις αυτήν την πανεύκολη συνταγή για ψαρονέφρι με προσούτο

Κόβουμε  το ψαρονέφρι σε φέτες πάχους 1-1,5 εκ. Χτυπάμε τις φέτες ψαρονέφρι με την παλάμη μας να γίνουν πιο λεπτές και χαράσουμε στη μέση κάθε φέτας ένα σταυρό.  Εκεί μέσα βάζουμε ένα κυβάκι φέτας.  Τυλίγουμε  την κάθε φέτα ψαρονέφρι με ένα κομμάτι προσούτο.  Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για  3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. Έτοιμο!!!!!

Δεν είναι πανεύκολο;

Περισσότερες συνταγές στην σελίδα  dianasmeals.gr και στο Instagram dianas_meals. 

Διαβάστε επίσης: 

Muffin με τσάι matcha: Το πιο υγιεινό και νόστιμο πρωινό