Ένα προϊόν που θα λατρέψετε

Πώς θα φτιάξετε το πιο νόστιμο Γιούλμπασι, Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι το μιξ κρεάτων χωρίς κόκκαλο σε σακούλα ψησίματος με κεφαλοτύρι, τομάτα, μπέικον μαριναρισμένα με μπαχαρικά από την αλλαντοποιία Μουλκιώτη.

Εκτέλεση:

  1. Ψήνουμε τη σακούλα γιούλμπασι, κάνοντας μια τρύπα στην κορυφή, για 2:30 έως 3 ώρες στους 180°C στη θέση του φούρνου πάνω – κάτω.
  2. Αφού ψηθεί βγάζουμε τη σακούλα από το φούρνο και τη γυρίζουμε ανάποδα κλείνοντας με τρόπο την τρύπα για να κατέβουν τα υγρά της σακούλας και στο στεγνό κομμάτι της.
  3. Αφήνουμε 15 λεπτά και σερβίρουμε με πατάτες, ρύζι ή πουρέ.

Το κρεοπωλείο Μουλκιώτης στην Μάνδρα Αττικής διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σε κρέατα, αλλαντικά και κρεατοσκευάσματα που θα λατρέψετε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε εκλεκτά  γαλακτοκομικά, τυροκομικά και παραδοσιακά προϊόντα, από μικρούς επιλεγμένους παραγωγούς απ’ όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και νόστιμες συνταγές στην ιστοσελίδα https://www.kreopoleio-mandra.gr/

Τηλέφωνο για παραγγελίες και διανομή κατ’ οίκον στις περισσότερες περιοχές του λεκανοπεδίου Αττικής: 210 5556910

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις