Περισσότερα από 500 νέα εστιατόρια, 75 καταστήματα λιανικής και αλυσίδες σούπερ μάρκετ ανά την Ελλάδα εντάσσονται στην πλατφόρμα

Στη Μύκονο επέκτεινε από την 1η Ιουνίου το δίκτυο της η Wolt ενώ ακολουθεί μέσα στο πρώτο 10ημερο του μήνα, η Χαλκίδα και από τα μέσα Ιουνίου η Κατερίνη, η Καλαμάτα και η Ξάνθη. Σημειώνεται ότι ήδη έχει ανακοινωθεί η λειτουργίας της  πλατφόρμας στο Ρέθυμνο, τα Ιωάννινα και τις Σέρρες. Έτσι συνολικά 8 νέες πόλεις της χώρας θα μπορούν πλέοννα εξυπηρετούνται μέσω της πλατφόρμας.

Παράλληλα συνολικά περισσότερα από 500 νέα εστιατόρια, 75 καταστήματα λιανικής και αλυσίδες σούπερ μάρκετ εντάσσονται στην πλατφόρμα ενώ το επόμενο διάστημα ο αριθμός των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων αναμένεται σταδιακά να αυξηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Μύκονο, από τα πλέον δημοφιλή νησιά για τους τουρίστες, οι καταναλωτές θα έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 50 επιχειρήσεις όλων των κατηγοριών ενώ η πλατφόρμα θα προσφέρει 100% κάλυψη του νησιού, έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν σε όποιο μέρος του και αν βρίσκονται.

Η Wolt θα εξυπηρετεί πλέον συνολικά 17 πόλεις στην ελληνική επικράτεια, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω το επόμενο διάστημα.

«Είναι μεγάλη χαρά για όλους εμάς στη Wolt το γεγονός ότι εγκαινιάζουμε την παρουσία μας σε οκτώ νέες πόλεις σε όλη την Ελλάδα και που πλέον δίνουμε τη δυνατότητα στους κατοίκους τους και τις τοπικές επιχειρήσεις να απολαμβάνουν την τεχνολογική υπεροχή της εφαρμογής μας, σε συνδυασμό με την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη διαδικασία online παραγγελίας φαγητού και άλλων αγαθών, όσο πιο εύκολη και γρήγορη γίνεται, έτσι ώστε οι χρήστες της εφαρμογής να μπορούν πλέον να απολαμβάνουν ένα ψηφιακό πολυκατάστημα στην τσέπη τους» δήλωσε ο  Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις