Το «Ypsilon» Αγιωργίτικο έχει αποσπάσει μεγάλες διακρίσεις και τον τοποθέτησε στο κάδρο των ανερχόμενων και πολλά υποσχόμενων οινοποιών

Ο Πάνος Παπαγιαννακόπουλος ανήκει στη σύγχρονη γενιά οινοποιών της Νεμέας.

Η Νεμέα είναι ο τόπος που απολαμβάνεις το ξακουστό Αγιωργίτικο, είναι οι αμπελώνες και η τεράστια οινοποιητική παράδοση που ακτινοβολεί ακόμα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη των απανταχού οινόφιλων.

Ο επίδοξος γεωπόνος με Master στην οινολογία, μεγάλωσε μέσα στους αμπελώνες και πλέον σφραγίζει την παραγωγή του με μοναδική ποιότητα και εκλεκτές ποικιλίες που ταξιδεύουν μέχρι και τα βάθη της Ασίας.

Το «Ypsilon» Αγιωργίτικο έχει αποσπάσει μεγάλες διακρίσεις και τον τοποθέτησε στο κάδρο των ανερχόμενων και πολλά υποσχόμενων οινοποιών.

Ο ίδιος οινοποιεί και πιο ιδιαίτερες ποικιλίες όπως Κυδωνίτσα, Μαλαγουζιά, ενώ το Μοσχοφίλερο του είναι αυτό που λέμε «σαν το παλιό καλό κρασί».

www.papagiannakopoulos.com

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις