Με έναν εύκολο τρόπο μπορείτε να ξαναβάλετε τον φελλό στο μπουκάλι

Ανοίξατε ένα μπουκάλι κρασί αλλά δεν το καταναλώσατε ολόκληρο και δεν θέλετε να πάει χαμένο;

Ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όταν ανοίγουμε ένα μπουκάλι κρασί είναι η δυσκολία να βάλουμε ξανά τον φελλό του ώστε να  διατηρηθεί αναλλοίωτο το περιεχόμενο που έχει μείνει.

Και σε αυτό το πρόβλημα ωστόσο υπάρχει λύση και μάλιστα απλή. Δεν έχετε λοιπόν παρά να βυθίσετε τον φελλό σε καυτό νερό για λίγα λεπτά.

Με αυτόν τον τρόπο ο φελλός θα μαλακώσει και θα εφαρμόζει ευκολότερα στο στόμιο του μπουκαλιού! Έτσι εύκολα μπορείτε να ξανακλείσετε το μπουκάλι σας ώστε  το κρασί να μην ξεθυμάνει και να μπορείτε να  καταναλώσετε το υπόλοιπο αργότερα.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις