Η νέα καμπάνια του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς Πηλίου.

Τα εσωτερικά συναισθήματα, οι προσωπικές επιλογές και η οπτική κάθε ανθρώπου για τον εαυτό του αλλά και για τον κόσμο, “πρωταγωνιστούν” στη νέα καμπάνια του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς Πηλίου που βρίσκεται ήδη στον αέρα. 

Τέσσερα πρόσωπα απαντούν στο ερώτημα «Ποιος /  ποια είμαι;» και μέσα από τις απαντήσεις τους έμμεσα αυτοπροσδιορίζεται και ο  Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς. 

Ο αιωνόβιος Συνεταιρισμός, που έχει  συμπληρώσει 105 χρόνια διαρκούς λειτουργίας, δίνει παράλληλα και το μήνυμα της σχέσης εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί με όλο το καταναλωτικό κοινό. Βασικός παράγοντας της σχέσης αυτής είναι η  μοναδική γεύση των μήλων ΖΑΓΟΡΙΝ και όλα όσα σημαίνει για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. 

«Είμαι η Επανάσταση» απαντά ο άνδρας,  επανάσταση  όπως η ίδρυση, η ανάπτυξη και λειτουργία του Συνεταιρισμού μέσα σε αντίξοες συνθήκες,  από το 1916 μέχρι σήμερα, όπου η συλλογικότητα στο τέλος επικρατεί.   

«Δημιουργία» είναι η απάντηση της γυναίκας,  όπως η δημιουργία  που βιώνουν κάθε φορά οι γυναίκες και οι άντρες  μηλοπαραγωγοί αλλά και οι άνθρωποι οι οποίοι τους υποστηρίζουν.  Ταυτισμένη με τη φύση και τη ζωή, η δημιουργία  είναι γένους θηλυκού!  

«Έκπληξη» απαντά δαγκώνοντας  δυνατά η έφηβη, όπως και η έκπληξη της μοναδικής γεύσης του μήλου ZAGORIN που νιώθουν πάντα, ακόμα και όσοι δεν το δοκιμάζουν για πρώτη φορά…

Το αγόρι περιστρέφοντας  ένα μήλο ZAGORIN, σαν να είναι ένας άγνωστος πλανήτης, απαντά: «Είμαι ένας ολοκαίνουργιος κόσμος», όπως αυτός που κάθε φορά «ξεκλειδώνουν» οι άνθρωποι του Συνεταιρισμού και καταφέρνουν να διατηρούν μια σταθερά καινοτόμο οπτική στη δραστηριότητά τους, παρά τη μεγάλη ιστορία που κουβαλάνε. Σαν τα παιδιά που ανακαλύπτουν τον κόσμο, κουβαλώντας όμως στο είναι τους τις παρακαταθήκες από τις προηγούμενες γενιές. 

Έναν ολοκαίνουργιο κόσμο ανακαλύπτουν και οι καταναλωτές που για πρώτη φορά δοκιμάζουν τα μήλα ΖΑΓΟΡΙΝ, συνήθεια που αποκτούν από τη βρεφική ηλικία. 

Στη βασική ερώτηση, παραφράζοντας τη γνωστή παροιμία, η απάντηση είναι «Δείξε μου το μήλο σου, να σου πω ποιος είσαι!» και η απάντηση αυτή είναι που για κάθε ανθρώπινη ύπαρξη μπορεί να έχει διαφορετική ερμηνεία, αλλά το τελικό συμπέρασμα είναι ότι οι επιλογές μας είναι αυτές που μας ορίζουν και μας χαρακτηρίζουν, ως άτομα και ως σύνολο! 

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις