Τι αναφέρει η δήλωση της εταιρείας σχετικά με τα γεγονότα στην Ουκρανία.

Η εταιρεία Wolt δηλώνει βαθιά δυσαρεστημένη από τις ενέργειες της ρωσικής κυβέρνησης απέναντι στην Ουκρανία, τονίζοντας ότι έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την πολιτική της εταιρείας. Στην ανακοίνωσή της, αναφέρεται στη δωρεά ύψους 1 εκατ. ευρώ σε ανθρωπιστικές οργανώσεις για τη στήριξη των ανθρώπων της Ουκρανίας και δηλώνει:

«Για όλους εμάς στη Wolt η σκέψη μας είναι μαζί με όσους επηρεάζονται από αυτή τη σύγκρουση. Επειδή όμως οι σκέψεις μας γνωρίζουμε ότι δεν επαρκούν για τους ανθρώπους της Ουκρανίας τη δεδομένη στιγμή, ως Wolt προχωρήσαμε στη δωρεά 1 εκατ. ευρώ σε ανθρωπιστικές οργανώσεις, καθώς και τον διπλασιασμό των δωρεών εκ μέρους των εργαζομένων μας σε ανθρωπιστικές οργανώσεις έως και 500.000 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή χρειάζεται να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που δοκιμάζονται περισσότερο από τη σύγκρουση και να τους παρέχουμε βοήθεια. Γι’ αυτό αξιοποιούμε επίσης την εφαρμογή μας και συγκεντρώνουμε δωρεές για διεθνείς ΜΚΟ που ειδικεύονται στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας, όπως για παράδειγμα ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός».

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις