Τα πρώτα πράσινα lockers της εταιρείας τοποθετήθηκαν στο Ηράκλειο

Στην Κρήτη επεκτείνει το δίκτυό της από τις αρχές τις Μεγάλης Εβδομάδας, η BOX NOW με τα πρώτα πράσινα lockers να βρίσκονται στο Ηράκλειο και σύντομα σε άλλες μεγάλες πόλεις του νησιού.

Συμπληρώνοντας πλέον δύο χρόνια λειτουργίας στην ελληνική αγορά η ΒΟΧ ΝΟW αποτελεί την «πράσινη» καινοτόμο start up η οποία φέρνει νέα δεδομένα στις παραδόσεις και παραλαβές ηλεκτρονικού εμπορίου.

Συνεχίζει να διευρύνει το πλήθος των συνεργαζόμενων εταιρειών με βασικό στόχο τη βέλτιστη και ταχύτερη εξυπηρέτηση όλων εκείνων που θέλουν τις αγορές τους σε χρόνο και τόπο που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής τους, προσφέροντας τη δυνατότητα παράδοσης δεμάτων σε Lockers σε κομβικά σημεία.

Οι νέες επενδύσεις

Η εταιρεία όπως έχει ανακοινώσει πρόσφατα, υλοποιεί νέες επενδύσεις οι οποίες έως το 2024 θα φτάσουν συνολικά τα 25 εκατ. ευρώ.

Ήδη περισσότεροι από 200.000 καταναλωτές την έχουν εμπιστευτεί, με την εταιρεία να καλύπτει το 85% της χώρας, σχεδιάζοντας να αγγίξει το 90% μέσα στο 2023. Διαθέτει περισσότερα από 1.400 Lockers και 45.000 θυρίδες πανελλαδικά, σε 200 μεγάλες πόλεις. Στόχος είναι να ξεπεράσει τα 2.200 BOX NOW Lockers και τις 70.000 θυρίδες αντίστοιχα μέχρι τα τέλη του 2023 με τον καταναλωτή να μπορεί να παραλάβει το δέμα του οποιαδήποτε ώρα και ημέρα επιθυμεί.

Σημειώνεται πως στο πρώτο τρίμηνο του 2023, η BOX NOW έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 400.000 παραδόσεις ενώ μέχρι στιγμής συνεργάζεται με περισσότερα από 600 eshops προσθέτοντας πάνω από 50 e-shops ανά μήνα.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις