Διοργανώνεται για 17η χρονιά στη λίμνη Παμβώτιδα

Το Ioannina Lake Run 2023, η κορυφαία δρομική διοργάνωση, επιστρέφει στην καρδιά της Ηπείρου για 17η χρονιά, στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου. Η εταιρεία Βίκος Α.Ε. δίνει για ακόμα μία φορά το δυναμικό «παρών», ως μέγας χορηγός ενός αγαπημένου θεσμού για τους λάτρεις του τρεξίματος.

Το ειδυλλιακό τοπίο της λίμνης Παμβώτιδας ετοιμάζεται να φιλοξενήσει και πάλι έμπειρους και νέους δρομείς, καθιστώντας το Ioannina Lake Run, όχι μόνο μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση, αλλά και μία γιορτή και πόλο έλξης που συνδράμει σημαντικά στην ανάδειξη των Ιωαννίνων ως φθινοπωρινού τουριστικού προορισμού.

Στο 17ο Ioannina Lake Run θα διεξαχθούν αγώνες 30 χλμ., 10 χλμ., και 5 χλμ. καθώς επίσης και 30 χλμ. Δυναμικό Βάδην. Πολλές παράλληλες αθλητικές δράσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα θα πλαισιώσουν τη σπουδαία αθλητική διοργάνωση. Η εταιρεία Βίκος θα είναι εκεί στηρίζοντας το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός, με την παροχή αθλητικού εξοπλισμού αλλά και με τα προϊόντα της, φροντίζοντας για την ενυδάτωση δρομέων, εθελοντών και παρευρισκόμενων.

Η εταιρεία Βίκος στηρίζει έμπρακτα πρωτοβουλίες που ενισχύουν το αθλητικό ιδεώδες και στηρίζουν την τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων, κατοχυρώνοντάς την ως κορυφαίο αθλητικό προορισμό που παρέχει άμεσα και έμμεσα οικονομικά οφέλη για τον τόπο.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις