Το αγαπημένο στέκι της πόλης για μπέργκερ καλωσορίζει στο μενού του μία ακόμα γευστική πρόταση με άρωμα Μεξικού=

Γεύσεις και αρώματα Μεξικού έρχεται να μας δώσει το νέο λαχταριστό Μπιφτεκόψωμο του Μήνα του Μπαρ Μπεε Κιου με το όνομα «ΝΑΤΣΟΣ ΛΙΜΠΡΕ». Το αγαπημένο στέκι της πόλης για μπέργκερ καλωσορίζει στο μενού του «Μπιφτεκόψωμο του Μήνα», μία γευστική πρόταση με άρωμα Μεξικού που θα ξεχωρίσει και θα αγαπηθεί από το κοινό. 

Το «ΝΑΤΣΟΣ ΛΙΜΠΡΕ» είναι μία μοναδικά εμπνευσμένη συνταγή με χειροποίητο μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά τυλιγμένο σε τορτίγια με τυρί τσένταρ, smashed αβοκάντο, pulled pork με πιπεριές και sweet τσίλι σως, Pico de Gallo, sour cream και  fajita με pulled pork στην κορυφή. Η απόλαυση απογειώνεται με νάτσος με τσένταρ σως και Pico de Gallo που συνοδεύουν το μπέργκερ.

Το «ΝΑΤΣΟΣ ΛΙΜΠΡΕ», που πήρε το όνομα του από  τη μεξικάνικη ελεύθερη πάλη (lucha libre), αποτελεί μία πρωτότυπη γεύση που έρχεται να συμπληρώσει μία μεγάλη σειρά ξεχωριστών Μπιφτεκόψωμων που έχει ήδη λατρέψει το κοινό. Το Μπιφτεκόψωμο «ΝΑΤΣΟΣ ΛΙΜΠΡΕ» θα είναι διαθέσιμο στο μενού όλων των καταστημάτων Μπαρ Μπεε Κιου για όλο το μήνα Ιούνιο. 

Τα καταστήματα Μπαρ Μπεε Κιου δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν και να φέρνουν στο τραπέζι μας γεύσεις από όλο τον κόσμο κρατώντας ζωντανή την περιέργεια του κοινού για απόλαυση που δεν γνωρίζει όρια.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις