Οι διάσημες μπανάνες αναγνωρίστηκαν ως προϊόν ανώτερης γεύσης.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης έδωσε στην Chiquita το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης. Το εν λόγω βραβείο ενισχύει τη δέσμευση της Chiquita να προσφέρει στους καταναλωτές μπανάνες κορυφαίας ποιότητας. «Η αναγνώριση αυτή από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης αποτελεί μεγάλη τιμή για μας. Στην Chiquita, είμαστε υπερήφανοι για την τήρηση της δέσμευσής μας να παρέχουμε στους καταναλωτές την καλύτερη γεύση και την υψηλότερη ποιότητα μπανάνας,» δήλωσε ο Jamie Postell, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων Βόρειας Αμερικής της Chiquita. «Η γλυκιά γεύση και η ευελιξία της μπανάνας Chiquita την καθιστά μια ιδανική επιλογή, τόσο σαν ξεχωριστό σνακ, όσο σαν προσθήκη σε ένα πλούσιο πρωινό ή μια πιο υγιεινή εναλλακτική σε ένα απολαυστικό επιδόρπιο».

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης ιδρύθηκε το 2005 και αποτελείται από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων τροφίμων και γεύσης, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στη βελτίωση της ποιότητας των τροφών και ποτών που προσφέρονται στους καταναλωτές.

«Αποστολή μας είναι να βοηθάμε τους καταναλωτές βελτιώνοντας την βιομηχανία τροφίμων και ποτών και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την αναγνώριση της μπανάνας Chiquita ως ένα αυθεντικό, φυσικό και υψηλής ποιότητας προϊόν, με εξαιρετική υφή και ισορροπημένες γεύσεις», δήλωσε ο Alan Coxon, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις