Το κατάστημα περιλαμβάνει 6.270 τ.μ εκθεσιακούς χώρους καθώς και 353 θέσεις στάθμευσης ενώ βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λάρισας – Τυρνάβου

Σε λειτουργία τέθηκε ξανά μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισής του το μεγάλο κατάστημα της αλυσίδας Σκλαβενίτης στη Γιάννουλη Λάρισας, το οποίο είχε υποστεί ζημιές από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή.

Το κατάστημα περιλαμβάνει 6.270 τ.μ εκθεσιακούς χώρους καθώς και 353 θέσεις στάθμευσης ενώ βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λάρισας – Τυρνάβου.

Παράλληλα διαθέτει όλα τα τμήματα ενός σύγχρονου supermarket, καθώς επίσης Αρτοζαχαροπλαστείο, Έτοιμα Φαγητά και Ιχθυοπωλείο. Ακόμη διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε είδη σπιτιού, ρουχισμού, ηλεκτρικά είδη και παιχνίδια, βιβλία και είδη γραφείου.

Σημειώνεται πως στο κατάστημα λειτουργεί επίσης καφετέρια ενώ από την 1η Δεκεμβρίου θα διατίθεται επίσης δωρεάν Παιδότοπος.

Η αλυσίδα ενημερώνει επίσης μέσω της ηλεκτρονικής της σελίδας τους καταναλωτές ότι πλέον επαναλειτουργεί και το emarket της Σκλαβενίτης στη Λάρισα.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις