Το 2022 φαίνεται να είναι η απόλυτη τάση στα bar όλου του κόσμου.

Πρόκειται σίγουρα για ένα κοκτέιλ που διχάζει τους λάτρεις του καφέ αλλά και τους λάτρεις του ποτού. Συνδυάζει τα αρώματα του καφέ αλλά και του ποτού σε ένα ποτήρι που πραγματικά ξυπνά τις αισθήσεις. Όσοι αγαπούν το συγκεκριμένο κοκτέιλ  το παραγγέλνουν σε κάθε ευκαιρία.

Τη φετινή χρονιά το espresso martini σκαρφαλώνει στη θέση ενός από τα πιο δημοφιλή κοκτέιλ στον κόσμο. Κι όχι άδικα. Τόσες γεύσεις, αρώματα και υφές πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, αναμειγνύονται και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό. Ένα κοκτέιλ που σε τονώνει και σε χαλαρώνει ταυτόχρονα. Το τέλειο ποτό που συνοδεύει το τέλος ενός γεύματος ή την απογευματινή ή τη βραδινή σας βόλτα.

Είναι δυνατό αλλά γλυκό, πλούσιο, απαλό και νόστιμο, μοιάζει με τον καφέ, το λικέρ και το επιδόρπιό σας μετά το δείπνο. Το 2022 φαίνεται να είναι η απόλυτη τάση στα bar όλου του κόσμου γεγονός που σημαίνει ότι όλο και περισσότεροι δοκιμάζουν το καινοτόμο και γευστικά πρωτοποριακό αυτό συνδυασμό καφέ και ποτού που συναρπάζει. Το espresso martini είναι η γευστική πρόκληση του 2022 και ο τέλειος τρόπος να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα αλκοολούχα ποτά και να δοκιμάσετε μια πιο εκλεπτυσμένη γεύση.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις