Στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ομίλου Vivartia για μία υπεύθυνη επιχειρηματική λειτουργία, υπεγράφη η «Χάρτα Διαφορετικότητας».

Ο Όμιλος Vivartia υπέγραψε τη «Χάρτα Διαφορετικότητας», επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του στη θεμελίωση ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος για τον Όμιλο και όλες τις θυγατρικές του εταιρείες σύμφωνα με τις αρχές της ισότητας και των ίσων ευκαιριών, καθώς και τον σεβασμό στη διαφορετικότητα. 

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ομίλου Vivartia για μία υπεύθυνη επιχειρηματική λειτουργία, η υπογραφή της «Χάρτας Διαφορετικότητας» επιβεβαιώνει την ισχυρή και σύγχρονη εταιρική διακυβέρνηση του και αποτελεί ένα βήμα παραπέρα στην υιοθέτηση και ενσωμάτωση πολιτικών για την προάσπιση των ανθρωπίνων και εργασιακών δικαιωμάτων και την ανάπτυξη μίας ισχυρής εταιρικής κουλτούρας. 

vivartia

Vivartia

Ο Πρόεδρος του ΚΕΑΝ και Ιδρυτής του Diversity Charter Greece, κ. Σταύρος Μηλιώνης, δήλωσε σχετικά: «Ο Όμιλος Vivartia και οι θυγατρικές του εταιρείες, ΔΕΛΤΑ, Μπάρμπα Στάθης, Goody’s-Εverest, είναι πλέον μέλη της Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις».

Περισσότερες πληροφορίες για τη Χάρτα Διαφορετικότητας, καθώς και τον πλήρη κατάλογο των Μελών του Diversity Charter Greece, μπορείτε να βρείτε στην ανανεωμένη web page του Diversity Charter Greece: https://diversity-charter.gr/

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις