Ο Δημήτρης Σιανδρής μίλησε για τις στρατηγικές επιλογές της διοίκησης και την επιτυχή διαχείριση των προκλήσεων

Ο Δημήτρης Σιανδρής, Chief Operating Officer της Λουξ, συμμετείχε στο Συνέδριο “Food Retail CEO Forum” ως ομιλητής ανάμεσα σε καταξιωμένους επιχειρηματίες και ηγετικά στελέχη εταιριών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των σούπερ μάρκετ και των FMCG. 

Ειδικότερα, την Τρίτη 19 Απριλίου 2022, διεξήχθη επιτυχώς η εν λόγω εκδήλωση που εστίασε στα  FMCG προϊόντα και πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο ΟΤΕAcademy. Ο Δημήτρης Σιανδρής, με την ιδιότητα του Chief Operating Officer στη Λουξ, έκανε λόγο για τις στρατηγικές επιλογές της διοίκησης και την επιτυχή διαχείριση των προκλήσεων της σημερινής εποχής. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην είσοδο της Λουξ σε νέα είδη αναψυκτικών και στην κατηγορία παγωμένο τσάι, την επίσπευση του πενταετούς επενδυτικού πλάνου της, την αναβάθμιση της βασικής γραμμής παραγωγής και την περαιτέρω ενίσχυση της εξαγωγικής της δραστηριότητας. Επιπλέον, αναφέρθηκε στις νέες τάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του κλάδου, καθώς και στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρίας. 

Το πάνελ συντόνισε η δημοσιογράφος Λήδα Δεληγιάννη, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αναλύσουν τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής των εταιριών τους και τα πλάνα που σχεδιάζουν για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο πάνελ που συμμετείχε ο Chief Operating Officer της Λουξ, παρευρέθηκαν και κλήθηκαν να απαντήσουν σε σημαντικά ζητήματα και επιχειρηματίες του χώρου της βιομηχανίας ταχυκίνητων προϊόντων.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις