Πρόκειται για το 31ο εστιατόριο McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital Ελλάς

Η Premier Capital Ελλάς συνεχίζει το επενδυτικό της πρόγραμμα για το δίκτυο των εστιατορίων McDonalds στην Ελλάδα, με ένα νέο εστιατόριο στην Πάτρα, το οποίο άνοιξε στις 13 Νοεμβρίου 2023, στην οδό Ρήγα Φεραίου και Κολοκοτρώνη 13Α.

Πρόκειται για το 31ο εστιατόριο McDonalds που λειτουργεί η Premier Capital Ελλάς. Η επένδυση για το εστιατόριο ανήλθε σε €1,25 εκατ. και οδήγησε στη δημιουργία 55 νέων θέσεων εργασίας.

Το εστιατόριο McDonalds Πάτρα ενσωματώνει όλες τις πρόσφατες ψηφιακές καινοτομίες που ενισχύουν την εμπειρία του επισκέπτη. Λειτουργούν τρία διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks): οι καινοτόμες ψηφιακές οθόνες που χειρίζεται προσωπικά ο επισκέπτης για μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή και τον έλεγχο της παραγγελίας του. Το εστιατόριο διαθέτει επίσης υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) και υπηρεσία McDelivery.

Επιπλέον, στο εστιατόριο McDonalds Πάτρα είναι διαθέσιμη η νέα υπηρεσία παραγγελίας και πληρωμής από το κινητό (Mobile Order & Pay). Οι επισκέπτες μπορούν να παραγγέλνουν και να πληρώνουν εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους μέσω της εφαρμογής McDonalds app και να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προϊόντα McDonalds, αφού παραλάβουν την παραγγελία τους από το ταμείο (για dinein και take away) ή με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service).

Το εστιατόριο ακολουθεί τον σχεδιασμό ‘Ray’, μια μοντέρνα, μινιμαλιστική προσέγγιση στη διακόσμηση, που δημιουργεί ένα ήρεμο και ευχάριστο περιβάλλον. Τα έπιπλα, τα χρώματα και τα φινιρίσματα είναι ουδέτερα και λιτά. Ένας χαλαρός και φιλόξενος χώρος, με άνετα καθίσματα, κατάλληλος για κάθε ώρα, για κάθε γεύμα και για όλες τις ηλικίες.

Σύμφωνα με τη Simona Mancinelli, Managing Director της Premier Capital Ελλάς, διαχειρίστρια της McDonalds στην Ελλάδα, «Είμαστε πολύ ευτυχείς που φέρνουμε την εμπειρία McDonalds στην Πάτρα, με ένα εκπληκτικό εστιατόριο και όλες τις τελευταίες καινοτόμες υπηρεσίες του brand. Με το νέο εστιατόριο ερχόμαστε κοντά σε ένα νέο κοινό στην Ελλάδα, και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας προσβασιμότητα, ευκολία, καινοτομία και ποικιλία ποιοτικών επιλογών.

Συνεχίζουμε να αποδεικνύουμε τη δέσμευσή μας να επενδύουμε στην αγορά και το δίκτυό μας, να απασχολούμε και να εκπαιδεύουμε εκατοντάδες ανθρώπους και να προσφέρουμε καλό φαγητό, γρήγορα, με εξαιρετική αξία και ευκολία σε εκατομμύρια επισκέπτες. Καθώς φέρνουμε το θρυλικό brand McDonalds κοντά σε περισσότερους καταναλωτές, προσφέρουμε σταθερή αξία και ευκολία μέσω των υπηρεσιών και των ψηφιακών καναλιών μας, συμπεριλαμβανομένης και της εφαρμογής McDonalds Αpp»

Από το 2011 που ανέλαβε ως Developmental Licencee της McDonalds στην Ελλάδα, η Premier Capital Ελλάς έχει επενδύσει περισσότερα από €40,7 εκατομμύρια για το άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων καθώς και την αναβάθμιση των υποδομών και της τεχνολογίας σε ολόκληρο το δίκτυό της.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις