Από τις 18 Οκτωβρίου, οι επισκέπτες των McDonald’s απολαμβάνουν το ανεπανάληπτα τραγανό McCrispy

Ο σεφ Κουτσόπουλος δοκιμάζει το νέο McCrispy, το εγκρίνει, το λατρεύει και το συστήνει. Γιατί είναι το πιο τραγανό Κοτόπουλο που έχει δοκιμάσει.

Από τις 18 Οκτωβρίου, οι επισκέπτες των McDonalds απολαμβάνουν το ανεπανάληπτα τραγανό McCrispy που αποτελείται από 100% φιλέτο κοτόπουλου, τυρί, πίκλες και σάλτσα Ranch, σε αφράτο ψωμάκι.

«Είμαστε περήφανοι που υποδεχόμαστε τον διάσημο σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο στα εστιατόριά μας και έχουμε την σύστασή του για το νέο μας McCrispy. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια ακόμα μοναδική και απολαυστική εμπειρία McDonalds σε ανεπανάληπτη αξία!» λέει η Simona Mancinelli, Managing Director της Premier Capital Ελλάς, διαχειρίστρια της McDonalds στην Ελλάδα.

Η καμπάνια “McCrispy: Κάθε φορά ανεπανάληπτα τραγανό!” δημιουργήθηκε από την DDB Athens και περιλαμβάνει τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, καθώς και digital καμπάνια, ραδιοφωνικό σποτ και αναφορές, υπαίθρια διαφημιστική εκστρατεία και υλικά επικοινωνίας εντός των εστιατορίων.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ και μάθετε περισσότερα για την καμπάνια εδώ.

Το νέο McCrispy προστίθεται σε ένα πλήρες μενού γευστικών απολαύσεων που θα βρείτε στα εστιατόρια. Επισκεφθείτε ένα McDonalds σήμερα για μια μοναδική εμπειρία γεύσης και απολαυστικών στιγμών!

*Μόνο στα συμμετέχοντα εστιατόρια McDonalds™.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις