Το περίπτερο του FoodLife επισκέφτηκε ο εμπνευστής και δημιουργός της ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Συνέντευξη στον Δημήτρη Χριστούλια

– Επανεκκίνηση και για την ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Δώστε μας μία πρώτη εκτίμηση κάνοντας έναν μικρό απολογισμό για τα αποτελέσματα της φετινής έκθεσης; Τι εικόνα έχετε από τους εκθέτες αλλά και τους επισκέπτες;

Κ. Μοσχονάς: Είναι η πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια που ξεκινούν και πάλι οι εκθέσεις. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Η έκθεση είχε αρκετά καλή ανταπόκριση. Σίγουρα δεν είναι όπως το 2020 καθώς  οι περιορισμοί των μέτρων που υπάρχουν λόγω της πανδημίας επηρέασαν την επισκεψιμότητα. Επομένως θεωρώ ότι δεδομένων των συνθηκών πήγαμε πάρα πολύ καλά, το MEC Παιανίας σαν χώρος μας άρεσε πάρα πολύ γιατί δεν τον έχουμε ξαναδουλέψει. Εδώ θα συνεχίσουμε τις εκθέσεις. Βολεύει πάρα πολύ και τους εκθέτες και τους επισκέπτες και γενικά πιστεύω τις επόμενες χρονιές να έχουμε μία άνθηση της έκθεσης σε αυτόν εδώ το χώρο.

–  Από τις εκθέσεις διαφαίνεται και η επιχειρηματική επανεκκίνηση μετά από δύο χρόνια που πολλές επιχειρήσεις υπολειτούργησαν;

Κ. Μοσχονάς: Το feedback που παίρνουμε από τους εκθέτες μας είναι ότι είχαμε πολλούς επαγγελματίες και αυτό αποτυπώνεται στο γεγονός ότι ήρθαν «στοχευμένοι» άνθρωποι, έκαναν συζητήσεις  και έκλεισαν δουλειές. Συγκεκριμένα, ένας εκθέτης μου είπε ότι  πήρε 100 παραγγελίες και αυτό μόνο σήμερα το πρωί, που είναι Κυριακή. Οπότε μέχρι το τέλος της ημέρας δεν ξέρω πόσες παραγγελίες θα έχει πάρει. Άρα, τα πρώτα συμπεράσματα της έκθεσης είναι ότι υπήρχε μεγάλη ανάγκη να έρθει ο κόσμος να δοκιμάσει τα προϊόντα που δεν γινόταν εξ αποστάσεως, να δει τι καινούργιο βγήκε και παράλληλα από την πλευρά τους, οι επαγγελματίες να δουν νέες λύσεις και να κάνουν συνεργασίες.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις