Τα Mediterranean Taste Awards δημιουργήθηκαν το 2020 με στόχο να τονίσουν τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής

Η ΗΠΕΙΡΟΣ, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τυροκομικών στην Ελλάδα που επενδύει συνεχώς σε νέα, καινοτόμα προϊόντα με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη, βραβεύτηκε πρόσφατα για έξι από τα προϊόντα της στον διαγωνισμό Mediterranean Taste Awards 2023.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ και το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί κέρδισαν για άλλη μια χρονιά το Πλατινένιο Βραβείο, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές για την ιδιαίτερη γεύση τους, η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ και η ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή έλαβαν το Χρυσό Βραβείο για τα μοναδικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους και τέλος το Ταλαγάνι Αποστόλου και το ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ απέσπασαν το Ασημένιο Βραβείο Γεύσης.

Τα Mediterranean Taste Awards δημιουργήθηκαν το 2020 με στόχο να τονίσουν τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής και να αναδείξουν τα πιο καινοτόμα, εξαιρετικά σε γεύση προϊόντα από όλο τον κόσμο. Οι μάρκες τροφίμων και ποτών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό αξιολογούνται, μέσω τυφλής δοκιμής, από κορυφαίους σεφ και επαγγελματίες γευσιγνώστες.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ, εδώ και 30 χρόνια, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε 29 χώρες του κόσμου, τόσο λόγω της σταθερά κορυφαίας ποιότητας και γεύσης των προϊόντων της, όσο και για τα πολύ υψηλά πρότυπα ασφάλειας και βιωσιμότητας που εφαρμόζει. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΗΠΕΙΡΟΣ είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων που έχει λάβει την ανώτατη πιστοποίηση βιωσιμότητας “Zero Waste to Landfill Platinum”, από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT, για τα τρία εργοστάσιά της στην Άρτα, τον Δομοκό και την Ελασσόνα.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις