Στόχος της διοργάνωσης ήταν η διάκριση της τεχνολογικής καινοτομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης των επιχειρήσεων

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η εταιρεία Βίκος διακρίθηκε για την επιχειρηματική της δραστηριότητα στα Manufacturing Excellence Awards, τα οποία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και του ΣΕΒ, με την τιμητική υποστήριξη των σημαντικότερων Συνδέσμων της χώρας.

Στην τελετή απονομής ξεχώρισαν επιχειρηματικές μονάδες της χώρας για την τεχνολογική τους αριστεία και καινοτομία, καθώς επίσης και για τα σύγχρονα συστήματα διοίκησης.

Η Βίκος Α.Ε. διακρίθηκε ως μεγάλος νικητής στην κατηγορία «Αριστεία ανά Βιομηχανικό Κλάδο – Ποτά», για τις εξαιρετικές της επιδόσεις σε θέματα επιχειρησιακής οργάνωσης, βιομηχανικού εξοπλισμού και εργασιακού περιβάλλοντος.

Το δεύτερο, Gold βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρεία Βίκος στην κατηγορία «Επιχειρησιακή Ηθική & Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη», για το στρατηγικό της πρόγραμμα δράσεων και πρωτοβουλιών με τίτλο «Ο Β-οίκος της Ζωής μας». Η βράβευση αυτή επισφράγισε τη συνεχή προσπάθεια της εταιρείας για προσφορά στον άνθρωπο, στο περιβάλλον και στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις