Η Moving Spirits φέρνει περισσότερες περιοχές πιο κοντά στην απόλαυση.

Η Moving Spirits επεκτείνει τις δραστηριότητες της στο delivery και πλέον φέρνει τα αγαπημένα “Cocktails on the move” και στο Χαλάνδρι! Μιλώντας στο FoodLife, η ομάδα της Moving Spirits, δήλωσε πως πλέον με τα 2 μας καταστήματα της, σε Καλλιθέα και Χαλάνδρι, εξυπηρετεί όλους τους γειτονικούς δήμους των δύο περιοχών. Το ολοκαίνουργιο κατάστημα του Χαλανδρίου εξυπηρετεί τις περιοχές της Φιλοθέης, του Ψυχικού, του Αμαρουσίου, του Γέρακα, της Αγίας Παρασκευής και του Χολαργού.

Η εταιρεία Bar Catering Moving Spirits με πολυετή εμπειρία στην διοργάνωση εκδηλώσεων, γάμων και πάρτυ μίλησε στο FoodLife και για τα μελλοντικά σχέδια που ετοιμάζει και σκοπεύει να πραγματοποιήσει το προσεχές καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, η ομάδα της εταιρείας δήλωσε πως παράλληλα με την υπηρεσία του Delivery, προετοιμάζει τη καλοκαιρινή σεζόν της με το bar catering όπου παρέχει υπηρεσίες μπαρ σε κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Με μια μεγάλη λίστα από κλασικά αλλά και signature cocktail, η Moving Spirits πρωτοπορεί διανέμοντας τις δημιουργίες της με τις απαραίτητες γαρνιτούρες σε eco friendly γυάλινα βαζάκια, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης.

Μπορείς να ανακαλύψεις την εμπειρία των “Cocktails on the move” της Moving Spirits κάνοντας take away σε ένα από τα καταστήματά της σε Καλλιθέα και Χαλάνδρι ή από την άνεση του σπιτιού σου μέσω των efood, Wolt, BOX, Rocket και Sipit καθώς επίσης και στα τηλέφωνα: 211 4141451 για τη Καλλιθέα και το 211 4202565 για το Χαλάνδρι.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις