Όσα δήλωσε για την προσαρμογή του κλάδου των αρτοζαχαροπλαστών στις νέες διατροφικές συνήθειες.

Η Μαρία Αλετρά, συνιδιοκτήτρια των γνωστών αρτοζαχαροπλαστείων Αλετρά, επισκέφτηκε την 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ και μίλησε αποκλειστικά στην Κωνσταντίνα Χελιδώνη και στον Δημήτρη Χριστούλια για τον κλάδο της.

“Διατηρώ μαζί με τον αδερφό μου, Δημήτρη Αλετρά, τα αρτοζαχαροπλαστεία “Αλετράς”. Βρισκόμαστε στον Άγιο Δημήτριο, τον Άλιμο και το Νέο Κόσμο. Με χαρά σήμερα επισκέφτηκα την 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ και τον φίλο μου Δημήτρη Χριστούλια και την υπόλοιπη ομάδα του FoodLife στο περίπτερο που διατηρούν στην έκθεση. Στον κλάδο μας προσαρμοζόμαστε στις νέες διατροφικές συνθήκες και ακολουθούμε τις νέες τάσεις δημιουργώντας πρωτοποριακά προϊόντα . Στα αρτοζαχαροπλαστεία μας οι καταναλωτές θα βρούν εκτός από το παραδοσιακό ψωμί με προζύμι, αρτοσκευάσματα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και χαρούπι”. 

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις