Το "άνοιγμα" της εταιρείας στην αμερικάνικη αγορά.

Η ελληνική βιομηχανία ζυμαρικών “ΗΛΙΟΣ”, συμμετείχε για 2η φορά στο Mediterranean Diet Round Table (MDR Connect) που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη 24-26 Φεβρουαρίου 2022, με στόχο την ενημέρωση για τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής καθώς επίσης και τη σύναψη νέων εμπορικών συνεργασιών στην αμερικανική αγορά.

Η διοργάνωσε συνέδραμε την ΗΛΙΟΣ να έρθει σε επαφή με εκπροσώπους του επιχειρείν στις ΗΠΑ και να προωθήσει τα προϊόντα της σε παράγοντες της αμερικανικής αγοράς. Επίσης, δόθηκε η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να γνωρίσουν τα καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα της εταιρείας τα οποία παρασκευάζονται από αγνά υλικά, συνεχίζοντας μια παράδοση 90 χρόνων.

Τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν είναι τα organic kiddo pasta by HELIOS, τα HELIOS Greek pasta, η νέα σειρά organic kiddo pasta χωρίς γλουτένη, όλα LOI Approved, καθώς  και τα artesian pasta straws.

Μέσα από τη συμμετοχή της στο Winter Mediterranean Diet Round Table, η εταιρεία ΗΛΙΟΣ είχε τη μοναδική ευκαιρία να έρθει σε επαφή με επιχειρηματίες της αμερικάνικης αγοράς και να προετοιμάσει το έδαφος για συμφωνίες που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της εξαγωγικής της δραστηριότητας.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις