Το FoodLife θα μεταδίδει ζωντανά από την έκθεση όλα τα γεγονότα και τις εκδηλώσεις.

H HORECA, η έκθεση που αλλάζει τα δεδομένα για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση στη χώρα μας, συνεχίζεται σήμερα, Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, με περισσότερους από 500 εκθέτες, για να αποτελέσει και πάλι σημαντικό εφαλτήριο για την ανάκαμψη του κλάδου της Φιλοξενίας, κέντρο επενδυτικών επιλογών, αλλά και τον πυρήνα των εξελίξεων για τους κλάδους των Ξενοδοχείων, της Καφεστίασης και της Μαζικής Εστίασης.   

Η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να είναι αθρόα και σήμερα. Άλλωστε, στην έκθεση τηρούνται αυστηρά και κατά γράμμα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, γεγονός που  δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την επίσκεψη μεγάλου αριθμού ανθρώπων και σήμερα, καθιστώντας και πάλι τη HORECA το μεγαλύτερο εκθεσιακό event στην Ελλάδα και κομβικό σημείο συνάντησης για όλους τους επαγγελματίες επισκέπτες με τις κορυφαίες προμηθευτικές επιχειρήσεις του κλάδου.

Mία covid-free έκθεση

H διοργανώτρια εταιρεία θα επιτρέψει την είσοδο στην έκθεση μόνο στους κατόχους Green Pass, εφαρμόζοντας πιστά όλες τις οδηγίες και τους όρους του σχετικού υγειονομικού πρωτοκόλλου που αφορούν τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων.

Business Lab: Η επόμενη ημέρα στον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Εστίασης

Οι σύγχρονες τάσεις και οι καλύτερες πρακτικές σε καίριους τομείς που αφορούν τους κλάδους των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης, θα παρουσιαστούν στο stage του ΗΟRECA Business Lab που θα βρίσκεται στο Hall 3. Θέματα όπως digital marketing, social media, online κρατήσεις, μηχανοργάνωση, ανεύρεση και εκπαίδευση προσωπικού, κοστολόγηση, επιλογή σημείου για επέκταση και πολλά άλλα, που αφορούν τον σύγχρονο επιχειρηματία, θα αναλυθούν από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς.

Gastronomy Forum: Αειφόρος γαστρονομία και ποιότητα ζωής

Μια σειρά επιδείξεων, workshops και case studies, θα αναδείξουν την αναγκαιότητα σύνδεσης της γαστρονομίας με τα παραδοσιακά προϊόντα και τις τοπικές κουζίνες ως εργαλείο για την ανάδειξη και την αειφορία του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Coffee Events: Κορυφαίοι barista στην μάχη του… καφέ

Για ακόμα μία χρονιά η έκθεση HORECA θα φιλοξενήσει τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ: Barista, Cup Tasters και Brewers Cup, που διοργανώνονται από τον SCA Greece. Ταλαντούχοι baristas θα ριχτούν στην “μάχη” του καφέ για να κερδίσουν μία θέση στην κορυφή.

Beer & Spirits Show: It’s cocktails time at HORECA

Το Beer & Spirits Show ως κεντρική εκδήλωση της HORECA αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλους αριθμού επισκεπτών της έκθεσης.  Κορυφαίοι bartenders και στελέχη της αγοράς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν τα νέα δεδομένα, τις τάσεις και τη συμπεριφορά των καταναλωτών  στην μετά covid εποχή. Παράλληλα, θα διεξαχθούν και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ελληνικού Cocktail, Non-Alcohol Cocktail και Classic Cocktail από την Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις