Οι νέες σειρές της εταιρείας παρουσιάστηκαν στην πρόσφατη Έκθεση Food Expo

Μία σειρά από νέες και καινοτόμες προϊoντικές κατηγορίες που απευθύνονται στην αγορά Retail και του Horeca λανάρει η Hellenic Catering, μέλος του ομίλου Vivartia.

Στην πρόσφατη Έκθεση Food Expo η εταιρεία με εμπειρία 50 ετών στον τομέα της παραγωγής τροφίμων, παρουσίασε τη νέα σειρά έτοιμων burgers “Guru Burgers” σε πρωτοποριακή ανακυκλώσιμη συσκευασία, τα οποία διατηρούνται φρέσκα στο ψυγείο και χρειάζονται ένα λεπτό αναθέρμανση στον φούρνο μικροκυμάτων πριν την κατανάλωση τους.

Παράλληλα λάνσαρε τα γλυκά χωρίς ζάχαρη «Beyond Sugar» με λιγότερο από 0,5%, συνολικά σάκχαρα, για όσους επιθυμούν να καταναλώνουν γλυκά χωρίς ενοχές.

Τέλος παρουσίασε τη νέα σειρά προψημένων καταψυγμένων κρεατοσκευασμάτων «The Meat Gourmand» αλλά και σύγχρονες προτάσεις έτοιμων γευμάτων που καλύπτουν τις αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων Horeca.

Κατά την παρουσία της στην Έκθεση Food Expo η Hellenic Catering προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών, ενώ επισημαίνεται πωςιδιαίτερο ενδιαφέρον εκδήλωσαν αρκετοί αγοραστές από χώρες του εξωτερικού.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις