Το Paris Expo Porte de Versailles φιλοξένησε 2.864 εκθέτες από 32 χώρες.

Η δυναμική επιστροφή του εκθεσιακού κλάδου του Οίνου και των Αλκοολούχων ποτών είναι γεγονός! Τρεις φανταστικές ημέρες, με πολλή δουλειά, μεγάλο αριθμό ποιοτικών συναντήσεων και γευσιγνωσία ιδιαίτερων και μοναδικών κρασιών, μας υπενθύμισαν πόσο μας είχε λείψει η φυσική παρουσία μας σε εκθέσεις οίνου!

Το Paris Expo Porte de Versailles φιλοξένησε, μεταξύ 14 και 16 Φεβρουαρίου, 2.864 εκθέτες από 32 χώρες, επισκέπτες από περισσότερες από 100 χώρες και ένα πρόγραμμα με περισσότερα από 100 συνέδρια, οινικά master classes αλλά και πάνελ συζητήσεων.

Η Great Exhibitions δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη μεγάλη εκδήλωση του κρασιού και συμμετείχε για ακόμα μία φορά, ως ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος ελληνικών συμμετοχών με 8 μεγάλες Ελληνικές εταιρίες του κλάδου.

Η συμμετοχή, σύμφωνα και με δηλώσεις των ίδιων των εκθετών, κρίνεται πλήρως επιτυχημένη, καθώς οι αγοραστές, πέρα από πολλοί στον αριθμό, ήταν και υψηλής ποιότητας και δυναμικής. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι υπήρξαν και περιπτώσεις άμεσης συμφωνίας αγοραστών και εκθετών κατά τη διάρκεια της έκθεσης!

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία στους εκθέτες μας Cavino, Greek Wine Cellars, Κτήμα Παυλίδη, Κτήμα Άλφα , Οινοποιία Κατσάρος ,Οινοποιία Ντούγκου, αλλά και την εταιρεία Οικονομοτεχνική, η οποία συμμετείχε με 2 μεγάλα Ευρωπαϊκά προγράμματα οίνου, τα “EU – European Quality Wine” και “Mediterranean Cheese and Wine”. 

Επίσης, θερμές ευχαριστίες στο επιμελητήριο Λάρισας, που για πολλοστή φορά, με τις ενέργειές του, απέδειξε ότι στηρίζει εμπράκτως τους παραγωγούς του νομού και προωθεί τα ελληνικά προϊόντα στις διεθνείς αγορές.

Το οινικό ταξίδι της Great Exhibitions συνεχίζεται με τη συμμετοχή 50 οινοποιείων στη μεγάλη έκθεση κρασιού ProWein, στο Ντίσελντορφ της Γερμανία 15 – 17 Μαΐου. Σημειώνεται ότι παρέχουμε ένα πλήρες πρόγραμμα ενίσχυσης των εξαγωγών οίνου και αλκοολούχων ποτών, με πάνω από 10 εκθέσεις σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική!

Το ραντεβού μας με το Παρίσι ανανεώνεται για τον Οκτώβριο με τη μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς Sial Paris! Διαθέτουμε προνομιακούς χώρους σε όλα τα Hall, ενώ οι θέσεις λιγοστεύουν μέρα με τη μέρα. Μη χάσετε την μεγαλύτερη έκθεση της χρονίας! Περισσότερες πληροφορίες στο [email protected] ή το 210-7755080

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις