Ποια είναι η εταιρεία PetChef και ποιές οι υπηρεσίες που προβλέπεται να παρέχει.

Η ομάδα του efood, καινοτομεί κι ετοιμάζει ένα νέο project με επίκεντρο το delivery γευμάτων για ζώα. Η νεοσυσταθείσα εταιρεία PetChef, μέτοχοι της οποίας είναι μέλη της επιτυχημένης ομάδας του e-food.gr, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στους καταστατικούς της σκοπούς, την παρασκευή και επεξεργασία τροφών για κατοικίδια ζώα, το λιανικό και χονδρικό εμπόριο παρασκευασμένων τροφών για ζώα καθώς και τη διανομή αυτών, την παροχή διαδικτυακών υπηρεσιών, την παροχή υπηρεσιών διαφήμισης και δημοσίων σχέσεων.

Delivery γευμάτων για ζώα: Το νέο επιχειρηματικό πλάνο της efood

Μέτοχοι της PetChef,  είναι η Λιάνα Νικολοπούλου, Search Engine Marketing Manager της πλατφόρμας efood, οι αδελφοί Κωνσταντίνος-Πέτρος Κυρκίνης και Νικόλαος-Επαμεινώνδας Κυρκίνης ,ιδρυτές και Co-Ceo του efood, o Χάρης Τάκας ,Μarketing Director του efood και ο Αντώνης Σαμοθράκης, Head of Marketing του efood από την ίδρυση του το 2013 μέχρι το 2017-co-founder του Instacar.

Η εταιρεία επιλέγει και τολμά να δραστηριοποιηθεί σε έναν τομέα με ιδιαίτερη δυναμική, τα νερά του οποίου ωστόσο είναι αχαρτογράφητα. Εντούτοις και στο προσεχές μέλλον οι υπηρεσίες που σχετίζονται με την φροντίδα, τη διατροφή και γενικότερα τη διαβίωση των κατοικιδίων, αναμένεται να παρουσιάσουν τεράστια ζήτηση. Οι ιδρυτές της PetChef, αντιλαμβανόμενοι την εξέλιξη αυτή, επενδύουν στην ίδρυση μιας εταιρείας που σχετίζεται άμεσα και  με το delivery γευμάτων για τα οικόσιτα ζώα. Πρόκειται για μια πραγματικά πρωτοποριακή επιχειρηματική ιδέα, που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον της ελληνικής αγοράς.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις