Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα σούπερ μάρκετ που ανοίγει στον Άγιον Όρος  και συγκεκριμένα στις Καρυές της Χαλκιδικής

Τον Ιανουάριο του 2024 εκτιμάται ότι θα ανοίξει τελικά τις πόρτες του το κατάστημα της αλυσίδας AB Βασιλόπουλος στο Άγιον Όρος. Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα σούπερ μάρκετ που ανοίγει στον Άγιον Όρος  και συγκεκριμένα στις Καρυές της Χαλκιδικής.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με όσα είχε επισημάνει πρόσφατα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Νίκος Λαβίδας κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής ενημέρωσης, η εταιρεία έχει ενοικιάσει ολόκληρο ακίνητο, το ισόγειο του οποίου αναμένεται να στεγάσει σε χώρο περίπου 400 τ.μ – 500 τ.μ το σούπερ μάρκετ της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Παράλληλα στον πάνω όροφο βρίσκονται θα βρίσκονται τα δωμάτια όπου θα διαμένει το προσωπικό του καταστήματος, το οποίο θα αποτελείται από εργαζόμενους στις Μονές.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το κωδικολόγιο των προϊόντων του συγκεκριμένου καταστήματος θα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες της περιοχής αναμένεται να περιλαμβάνει και προϊόντα που η ΑΒ Βασιλόπουλος διαθέτει στην χονδρική αγορά, αλλά σίγουρα μεταξύ άλλων θα έχει στα ράφια του προϊόντα που παράγονται στον Άγιον Όρος, όπως επίσης και καθαριστικά προϊόντα.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η ΑΒ Βασιλόπουλος άνοιξε νέο κατάστημα στο Μαρούσι, κοντά στον κόμβο, επιφάνειας 2.800 τ.μ. που εκτείνεται σε ένα επίπεδο και στο οποίο η αλυσίδα έχει αναπτύξει όλα τα καινούρια της concept καθώς διαθέτει νέα τμήματα, καινοτομίες, αποκλειστικά προϊόντα και ψηφιακές υπηρεσίες. Πρόκειται δε, για μία επένδυση ύψους 12 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις