Η οικογενειακή επιχείρηση Γεροντίδη δίνει δυναμικό παρόν στην μεγάλη έκθεση τροφίμων.

Της Κωνσταντίνας Χελιδώνη

Τις εντυπώσεις έχει κερδίσει η οικογενειακή επιχείρηση, Γεροντίδη με τα ευφάνταστα προϊόντα της, GFish, κατά τη διάρκεια της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Η εταιρεία παράγει και εμπορεύεται προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, από πέστροφα, σολομό μέχρι και οξύρυγχο στο Καστόρειο Λακωνίας, στους πρόποδες του Ταΰγετου. Μάλιστα, από το κεντρικό κατάστημα στη Σπάρτη και από εκεί σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, τα προϊόντα της GFish κυκλοφορούν σε ντελικατέσεν καταστήματα, παντοπωλεία, βιολογικά καταστήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια και σούπερ μάρκετ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ, μετά από μια δύσκολη περίοδο που περάσαμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ωστόσο ο αγώνας συνεχίστηκε χωρίς να παρεκκλίνουμε από τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να παράγουμε προϊόντα ασφαλή, υγιεινά και με τον παραδοσιακό τρόπο φτιαγμένα. Αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό βρισκόμαστε στη Κύπρο, στη Ρουμανία και Αγγλία. Μάλιστα, στέλνουμε το μπρικ μας το χαβιάρι του σολομού στην Αγγλία, που είναι μία κατ’εξοχήν χώρα παραγωγής σολομού» δηλώνει στο FoodLife, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Γιάννης Γεροντίδης».

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις