Το Athenian Deli, στου Ψυρρή δημιουργήθηκε για να αναδείξει την κορυφαία ποιότητα των γνήσιων παραδοσιακών αλλαντικών Μουλκιώτης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της αλυσίδας «Athenian Deli» στου Ψυρρή, την Τετάρτη 22 Ιουνίου. Πελάτες, φίλοι, συνεργάτες, αλλά και εργαζόμενοι έδωσαν το «παρών» σε ένα opening event που θα μείνει αξέχαστο σε όλους. Το πρωτοποριακό κατάστημα, για τους γνώστες το απόλυτο meat hot spot, άνοιξε τις θύρες του για το κοινό πριν από ένα χρόνο, ωστόσο η έξαρση της πανδημίας ανέτρεψε τα πλάνα της εταιρείας αποφασίζοντας να διοργανώσουν τα εγκαίνια και τα πρώτα του γενέθλια ταυτόχρονα πριν από λίγες ημέρες.

«Athenian Deli»

Πλήθος κόσμου δοκίμασε μια σειρά από ευφάνταστα προϊόντα που έχει παρασκευάσει η αλλαντοποιία Μουλκιώτη, ενώ οι πολυάριθμες πιατέλες που τριγυρνούσαν ανάμεσα στα τραπέζια φιλοξενούσαν και εκλεκτές σειρές τυροκομικών προϊόντων από Έλληνες μικρούς παραγωγούς της χώρας. Το Athenian Deli αποτελεί την πρώτη κίνηση του Ομίλου στον τομέα του λιανικού εμπορίου με την μέθοδο δικαιόχρησης (franchisιng) και στόχο έχει να φέρει τους πελάτες σε φυσική επαφή με τα προϊόντα του.

Ο Παναγιώτης Μουλκιώτης με την οικογένειά του

Ο Παναγιώτης Μουλκιώτης με την σύζυγό του Ελένη Λαζάρου και την υπεύθυνη της Αλλαντοποίιας, Μπακάλη Ευφροσύνη

H τεράστια γκάμα του Athenian Deli περιλαμβάνει προϊόντα όπως: προσούτο πρόβειο τετράμηνης ωρίμανσης, αρνίσιο ζαμπόν, σαλάμι αέρος σπηλιάς, ζαμπόν μοσχαρίσιο φούρνου με μαύρη τρούφα, ζαμπόν γαλοπούλας φούρνου με superfoods, χοιρινό λουκάνικο με φέτα και ντομάτα κ.α. Ωστόσο, από το απόλυτο meat hot spot δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ευφάνταστες επιτόπου δημιουργίες. Έτσι, το κατάστημα έχει δημιουργήσει μια σειρά gourmet κρύων σάντουιτς με απίθανες προσμίξεις και φρεσκοψημένο ψωμί.

Ωραία όλα αυτά, αλλά μη χάνετε χρόνο. Πρέπει να πάτε, να δείτε και να δοκιμάσετε ώστε να ζήσετε την εμπειρία του απόλυτου meat hot spot. Συντονίστε τους χάρτες σας, στη Σαρρή 35 Αθήνα.

Ο Παναγιώτης Μουλκιώτης με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλο

Ο Παναγιώτης Μουλκιώτης με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Λεμονή και τον Διευθυντή Σύνταξης του FoodLife Δημήτρη Χριστούλια

Το Athenian Deli στο κέντρο της Αθήνας, στου Ψυρρή, είναι ένας χώρος μοναδικής αισθητικής delicatessen, που δημιουργήθηκε για να αναδείξει την κορυφαία ποιότητα των γνήσιων παραδοσιακών αλλαντικών Μουλκιώτης, λανσάροντας στην αγορά πρωτότυπα προϊόντα, μοναδικά στον κόσμο.  Με ανεξάντλητη αγάπη, πάθος και μεράκι για την δουλειά του, ο Παναγιώτης Μουλκιώτης αφιέρωσε ένα επίπεδο του καταστήματος για να δημιουργήσει μια υπέροχη ατμοσφαιρική αίθουσα γευσιγνωσίας. Σε αυτό τον χώρο, υποδεχόμαστε συνεργάτες από την μαζική εστίαση, οργανώνονται events για μαθητές, τουρίστες ή άλλες ομάδες, ώστε να μυηθούν στο να ξεχωρίζουν την γνήσια αυθεντική γεύση και το υγιεινό προϊόν.

Διαβάστε επίσης: 

Αλλαντοποιία Μουλκιώτη: Αλλάζει τα δεδομένα στην εγχώρια αγορά αλλαντικών – Η παγκόσμια καινοτομία με το προσούτο πρόβειο

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις