Από ατόφιο φιλέτο στήθος γαλοπούλας, καπνισμένο σε ξύλο οξιάς

Καλημέρα foodlifers,

διανύοντας τις πιο ζεστές μέρες του ελληνικού καλοκαιριού, τα μπαλκόνια μας έχουν γεμίσει γεύσεις, μυρωδιές και φυσικά καλούς φίλους. Τι καλύτερο λοιπόν,  από εκλεκτά προϊόντα που θα συνοδεύσουν τις ανέμελες στιγμές σας και θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας. Σήμερα, έχουμε ξεχωρίσει το ζαμπόν γαλοπούλας φούρνου με γκότζι μπέρι και blueberry από την αλλαντοποιία Μουλκιώτη.

Ένα ξεχωριστό προϊόν, καινοτόμο και μοναδικό στο είδος του, που παρασκευάζεται από ατόφιο φιλέτο στήθος γαλοπούλας, καπνισμένο σε ξύλο οξιάς. Θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα από mini marketdeli έως και παντοπωλεία, στο κατάστημα της αλλαντοποιίας στη Δυτική Αττική, αλλά και στο πρώτο τους αλλαντοπωλείο-παντοπωλείο που δημιούργησαν στου Ψυρρή με την επωνυμία «Athenian Deli». Για τους εξοικειωμένους με την τεχνολογία το eshop της εταιρείας, www.eshopmoulkiotis.gr είναι διαθέσιμο για να σας εξυπηρετήσει. Α, και μη ξεχάσετε να μας στείλετε τις εντυπώσεις σας!

Διαβάστε επίσης: 

Το αρνίσιο ζαμπόν Agnus Greco της αλλαντοποιίας Μουλκιώτη

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις