Ατόφιο επιλεγμένο μπούτι αρνιού, ψητό και καπνιστό με ξύλα οξιάς

Καλημέρα foodlifers!

Σήμερα η στήλη μας έχει ξεχωρίσει ένα πρωτότυπο προϊόν, το οποίο δεν θα πρέπει να λείπει από το τραπέζι σου, ειδικά αν θες να ξετρελάνεις τους καλεσμένους σου παρουσιάζοντας ευφάνταστες γεύσεις που θα καταπλήξουν τον ουρανίσκο τους. Το αρνίσιο ζαμπόν, Agnus Greco της αλλαντοποιίας Μουλκιώτη.

Πρόκειται για ένα ατόφιο επιλεγμένο άπαχο τεμάχιο μπουτιού αρνιού, ψητό και καπνιστό με ξύλα οξιάς και μπαχαρωμένο με μυρωδικά και βότανα. Μάλιστα, η παραγωγή του γίνεται από επιλεγμένες φυλές αρνιών Agnus Greco. Θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα από mini marketdeli έως και παντοπωλεία, στο κατάστημα της αλλαντοποιίας στη Δυτική Αττική, αλλά και στο πρώτο τους αλλαντοπωλείο-παντοπωλείο που δημιούργησαν στου Ψυρρή με την επωνυμία «Athenian Deli».

Για τους εξοικειωμένους με την τεχνολογία το eshop της εταιρείας, www.eshopmoulkiotis.gr είναι διαθέσιμο για να σας εξυπηρετήσει. Α, και μη ξεχάσετε να μας στείλετε τις εντυπώσεις σας!

Διαβάστε επίσης: 

Αλλαντοποιία Μουλκιώτη: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και τα πρώτα γενέθλια του «Athenian Deli» στο κέντρο της Αθήνας

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις