Πρόκειται για τον πιο απλό και βασικό κανόνα του savoir vivre

Όταν μιλάμε για καλούς τρόπους ο ιδανικός για να δώσει απαντήσεις δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Ζαμπούνη. To foodcritic.gr, με προφίλ σε Instagram και ΤikTok που αγαπά το καλό φαγητό και αξιολογεί εστιατόρια σε όλη την Αθήνα, ρώτησε τον Χρήστο Ζαμπούνη ποιος είναι ο νούμερο ένα κανόνας στο τραπέζι. Ο savoir vivre expert έδωσε την απάντησή του ενώ, δήλωσε πώς παραδόξως δεν τον ακολουθεί κανείς! Αν και κάποιος θα περίμενε πως είναι κάτι που σχετίζεται με τις βασικές γνώσεις του savoir vivre, η απάντηση τελικά είναι πολύ πιο απλή.

“Νούμερο ένα κανόνας, που δεν τον τηρεί το 90% όσων ανθρώπων πηγαίνουν στα εστιατόρια ή κάθονται στο τραπέζι, δεν πλένει κανένας τα χέρια του πριν να φάει. Αυτό είναι η κορωνίς, η λυδία λίθος κάθε δείπνου είναι η καθαριότητα, πλένουμε τα χέρια μας”, λέει ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Μπορεί στα χρόνια του κορονοϊού ο νούμερο ένα κανόνας στο τραπέζι να έχει επανέλθει για λόγους υγείας αλλά ο Χρήστος Ζαμπούνης μας υπενθυμίζει πως είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να τον τηρούμε και μετά το τέλος της πανδημίας για λόγους ευγενείας.

@foodcritic.gr Restaurant Savoir Vivre Exclusive Tips by Mr. Zampounis Christos #foodcriticgr If you liked this video, consider purchasing the book “Savoir Vivre” by Christos Zampounis #fy #fyp #greece #athens #athensrestaurants #savoirvivre #restaurantsavoirvivre #foodtiktok #zampounis #zambounis #foodcritic #interview #greecetiktok #foryou #viralgreece ♬ original sound – FoodCritic.GR

Διαβάστε επίσης: 

Είναι σωστό να χρησιμοποιούμε κουτάλι στα μακαρόνια; Ο Χρήστος Ζαμπούνης απαντά

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις